ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: "Ευχαριστώ Σαββίδη-Κοντομηνά"

Πρέλεβιτς: "Ευχαριστώ Σαββίδη-Κοντομηνά"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ευχαρίστησε τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Κοντομηνά για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα και εξήγησε ότι θα γίνουν προσπάθειες ώστε να διατηρηθεί ο κορμός του "δικεφάλου".

Ικανοποιημένος από την επιτυχία της κατάκτησης της 3ης θέσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ευχαρίστησε μετά το τέλος του αγώνα στο Αλεξάνδρειο τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Κοντομηνά για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα.

Αρχικά μίλησε για την συνομιλία που είχε με τον κ. Λάσκαρη: "Μας έδωσε συγχαρητήρια, εμείς του ευχηθήκαμε καλή δύναμη και καλή τύχη στο έργο του. Χρειαζόμαστε ΠΑΟΚ και Άρη στο μπάσκετ, αυτή τη στιγμή το άθλημα βασίζεται σε δύο ομάδες, κάτι που δεν είναι καλό".

Για την 3η θέση σχολίασε: "Ελπίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η 3η θέση να μας φέρει κάτι καλό. Περισσότερα έσοδα, κάτι άλλο, είμαστε μία διοίκηση πρωτοδικείου και πρέπει να βρούμε λύση".

Για την βοήθεια από Σαββίδη και Κοντομηνά: "Εγώ πρέπει να ευχαριστήσω αυτούς που είναι δίπλα μας, όπως ο κ. Κοντομηνάς. Μας έχει δείξει εμπιστοσύνη και είναι βασικός χορηγός μας. Και πάνω απ όλα τον κ. Σαββίδη. Σε κάθε δύσκολη στιγμή μας βοηθάει, παίρνει ο ίδιος την πρωτοβουλία. Αυτή η επιτυχία της ομάδας είναι και δική του. Δεν μπορώ να πω αν θα εμπλακούν. Για εμάς είναι σημαντικό να ξέρουμε πως όταν είμαστε δύσκολα, υπάρχουν κάποιοι που μας βοηθάνε".

Για την επόμενη σεζόν επεσήμανε: "Από τον Δεκέμβριο δουλεύουμε την επόμενη χρονιά. Εξαρτάται και από τους παίκτες. Είναι σίγουρο πως θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό. Είναι δύσκολο γιατί οι παίκτες έρχονται στον ΠΑΟΚ και παίρνουν υπεραξία".

Σαλούστρος: "Ονειρεμένη χρονιά"

Ο Χρήστος Σαλούστρος έκανε λόγο για βήμα παραπάνω και για τον ίδιο: "Είναι μια ομαδική-προσωπική επιτυχία. Ένα σκαλί παραπάνω και για μένα αλλά και για τη διατήρηση των κεκτημένων για τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να χαρακτηρίσω ονειρεμένη τη χρονιά. Η ομάδα εκπλήρωσε τους στόχους της και με το παραπάνω. Εφτασε δύο βήματα παραπάνω, αφού προχώρησε στο Κύπελλο και στο Eurocup. Γιορτάζουμε σήμερα, αλλά φτάσαμε 17 Ιουνίου. Συγχαρητήρια σε όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Δε μπορώ να αφήσω κανέναν έξω. Συνεχίζουμε για του χρόνου για ακόμα ψηλότερα".

Συνεχίζοντας ανέφερε: "Και στις τρεις διοργανώσεις που είμαστε μέσα, θέλουμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και μακριά. Το αξίζει αυτή η ομάδα. Το πρώτο βήμα έγινε πέρσι, το δεύτερο φέτος και πιστεύω ότι με τις φετινές βάσεις μπορεί να φτάσει πιο ψηλά. Από τη πρώτη στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα, τα παιδιά με έχουν αγκαλιάσει. Μια ομάδα που δίνει τον εαυτό τους για τον ΠΑΟΚ. Ο κορμός του ΠΑΟΚ θα μείνει και ελπίζω να συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ