ΠΑΟΚ

Πληρωμές από την ΚΑΕ

Πληρωμές από την ΚΑΕ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Τρίτη (30/4) αναμένεται να "βγάλει" την υποχρέωσή της προς την Εφορία ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν πληρωμές προς τους παίκτες. Η απόδοση του Ντίνου Νικολόπουλου στο ματς με τον Απόλλωνα θεωρείται... κέρδος στον "Δικέφαλο"

Στην κυριολεξία "πονοκέφαλος" αποτελεί για την ΚΑΕ η τήρηση των διάφορων υποχρεώσεων που υπάρχουν μιας και αυτές είναι πολλές. Το θέμα των χρημάτων που πρέπει να "πάνε" στο κράτος πάντα... αγωνιά τους ανθρώπους της ομάδας με την έννοια πως θέλουν να είναι τυπικός ο ΠΑΟΚ σε αυτό το ζήτημα και την Τρίτη θα "βγει" η υποχρέωση προς την Εφορία.

Πέραν όμως αυτών των χρημάτων που θα δώσει η ΚΑΕ, τις επόμενες μέρες θα πληρωθούν και οι παίκτες.

Είχαμε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα πως είναι στο μυαλό των στελεχών του "Δικεφάλου" η μισθοδοσία των καλαθοσφαιριστών και πως θα γίνουν πληρωμές και αυτό το ζήτημα θα "τρέξει" αυτή την εβδομάδα, όπως υπογραμμίζουν στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες, στην ομάδα περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι ο Μιχάλης Τσαιρέλης ενώ σχετικά με το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών γενικώς υπάρχει η άποψη πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά (με βάση τα προβλήματα που υπήρχαν).

Και όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, για τους ανθρώπους της ομάδας ο Ντίνος Νικολόπουλος αποτελεί το... κέρδος των "ασπρόμαυρων" μιας και ήταν σχετικά καλή η απόδοσή του. Γεγονός που φέρνει χαμόλεγα καθώς με δεδομένο πως δεν θα ενισχυθεί στη περιφέρεια ο ΠΑΟΚ, ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο και ως εκ τούτου θα πρέπει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ομάδας. Στα θετικά του κυριακάτικου αγώνα επίσης και το δεύτερο double-double του Λάζαρου Παπαδόπουλου μετά την επιστροφή του στους αγώνες του "Δικεφάλου" (Πανιώνιος, Απόλλων).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ