ΠΑΟΚ

Πληρότητα και ανάλυση των Τρικάλων

Πληρότητα και ανάλυση των Τρικάλων

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Πέμπτης (24/3), μέρα κατά την οποία έγινε προβολή βίντεο και ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι των Τρικάλων.

"Πλησιάζει" το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα. Ο "Δικέφαλος" θέλει πάση θυσία την νίκη στον αγώνα του Σαββάτου (μέρα κατά την οποία συμπληρώνονται 25 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στον τελικό απέναντι στην Σαραγόσα, γι' αυτό και η ΚΑΕ ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να στέλνουν φωτογραφίες, video ή οτιδήποτε άλλο θυμίζει εκείνη την μεγάλη επιτυχία) και στην προπόνηση της Πέμπτης μέσω προβολής βίντεο έγινε ανάλυση του παιχνιδιού του συνόλου του Κώστα Φλεβαράκη (βίντεο αναφορικά με τα Τρίκαλα, θα δουν οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" και την Παρασκευή).

Έτσι ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε στους καλαθοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" το τι θα πρέπει να προσέξουν σχετικά με την ομάδα των Τρικάλων. Ο έμπειρος κόουτς του ΠΑΟΚ δεν είχε κάποιο πρόβλημα στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας (24/3) αφού όλοι οι παίκτες του "Δικεφάλου" πήραν μέρος στην προπόνηση. Την Παρασκευή υπάρχει προγραμματισμένη ακόμη μία προπόνηση η οποία θα γίνει το μεσημέρι και μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Λάρισα όπου θα διανυκτερεύσει ενώ στα Τρίκαλα θα μεταβεί το Σάββατο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ