ΠΑΟΚ

Πλήρης ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά τις 31 Γενάρη

Πλήρης ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά τις 31 Γενάρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν την Παρασκευή και απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών ο "Δικέφαλος" θα αγωνιστεί πλήρης, κάτι που για τελευταία φορά έγινε στο ματς με τον Άρη στις 31 Γενάρη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών. Δεν προέκυψαν προβλήματα την Παρασκευή για τον Σούλη Μαρκόπουλο και έτσι ο "Δικέφαλος" αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης απέναντι στους Πατρινούς.

Κάτι που δεν ήταν συνηθισμένο εδώ και καιρό καθώς στο τελευταίο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με γεμάτο το "οπλοστάσιο" ήταν το ματς με τον Άρη στις 31 Γενάρη.

Από τότε πάντα ο "Δικέφαλος" είχε προβλήματα και υπήρχαν οι απουσίες των Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο πέλμα ενώ ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική ενώ είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στο μεταξύ σήμερα (11/3) ο Μιχάλης Λιάπης δέχτηκε ευχές για τα γενέθλιά του.

Δεν παίζει απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ντίλαρντ

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη έστειλε έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ και στην ΕΟΚ προκειμένου επισήμως να μάθει αν ο Κέβιν Ντίλαρντ ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, μπορεί να υπολογίζεται από τον Απόλλωνα Πατρών για το ματς του Σαββάτου με τον "Δικέφαλο". Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής στον ΠΑΟΚ τόνιζαν πως δεν είχαν κάποια επίσημη απάντηση από την ΕΟΚ ή τον ΕΣΑΚΕ (στις τάξεις του οποίου λένε πως για να ενημερώσουν επισήμως την ασπρόμαυρη ΚΑΕ, πρέπει πρώτα επίσημα να ενημερωθούν από την ΕΟΚ) για το θέμα του συγκεκριμένου παίκτη, ωστόσο ο Απόλλωνας έχει ενημερωθεί επισήμως πως ο Ντίλαρντ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με τον "Δικέφαλο". Αυτό μάλιστα είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ομάδα της Πάτρας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ