ΠΑΟΚ

Πιθανόν στα "πιτς" ο Μάρκοβιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Πιθανόν στα "πιτς" ο Μάρκοβιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/12, 17:30), αλλά πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί αφού ενδεχομένως να προφυλαχθεί για τον "τελικό" πρόκρισης στο Eurocup με τη Λιέτουβος Ρίτας.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο Νίκολα Μάρκοβιτς ακολούθησε θεραπεία για τον μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης καθώς είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Αβτοντορ.

Την Κυριακή ο Σέρβος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με φυσικοθεραπείες, δεν ανέβασε έτσι στροφές αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ τόσο στην Αθήνα όσο και στην Λιθουανία για το ματς με την Λιέτουβος Ρίτας. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τους "πράσινους" που θα γίνει την Δευτέρα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί.

Η Αβτοντορ και το πέμπτο εύστοχο τρίποντο του Bασιλειάδη

O Kώστας Βασιλειάδης ήταν "καυτός" στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αβτοντορ και μάλιστα είχε 6/6 τρίποντα όταν το σκορ ήταν 44-24. Στο σημείο που ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τους Ρώσους με 23-12, ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είχε πετύχει 5/5 τρίποντα και στο twitter του Eurocup υπάρχει video με τον Βασιλειάδη να πετυχαίνει το πέμπτο του σερί εύστοχο τρίποντο στον αγώνα της Τετάρτης. Ιδού...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ