ΠΑΟΚ

Πήρε το βραβείο για το σουτ του

Πήρε το βραβείο για το σουτ του

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο στο "Παλατάκι", στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, παρέλαβε την επιταγή αξίας 1.400 ευρώ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη (VIDEO).

Ευστόχησε από το κέντρο στο ημίχρονο της αναμέτρησης με Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά στο "Παλατάκι" και το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του τρίτου μικρού τελικού με τον Άρη, πήρε την επιταγή του στο χέρι. Ο λόγος για τον… δεινό σουτέρ οπαδό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ΚΑΕ αναφέρει:

"Στον αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο μοναδικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο και πλουσιότερος κατά 1.400€. Ο Νίκος Χαντόλιας ευστοχώντας σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου, κέρδισε 1.400€ στο μεγάλος διαγωνισμό της Prime Insurance και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και από το περασμένο Σάββατο έχει στα χέρια του και την σχετική επιταγή.

Στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης, ο Νίκος Χαντόλιας παρέλαβε την επιταγή των 1.400€ από τους εκπροσώπους της Prime Insurance στη Θεσσαλονίκη Αλέξανδρο Μπόζα και Αντώνη Αγγέλου.

Δείτε ξανά στο βίντεο που ακολουθεί το εντυπωσιακό σουτ από το κέντρο του γηπέδου, που έδωσε στο φίλαθλο του ΠΑΟΚ Νίκο Χαντόλια 1.400€"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ