ΠΑΟΚ

Πήρε το "21" και δήλωσε ευλογημένος ο Τζάκσον

Πήρε το "21" και δήλωσε ευλογημένος ο Τζάκσον
AP/TONY DEJAK

Ο Νταρνέλ Τζάκσον έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ και δήλωσε ευλογημένος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση.

Στο πρόσωπο του Νταρνέλ Τζάκσον βρήκε ο ΠΑΟΚ τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κλάσεν . Ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδα κι αφού πρώτα διάλεξε τον αριθμό "21", στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του "Δικεφάλου".

" Νιώθω πραγματικά ευλογημένος και τυχερός για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέλος του ΠΑΟΚ", ήταν τα πρώτα λόγια του νέου σέντερ του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Για τους αγώνες της Ρόζα Ράντομ με τον ΠΑΟΚ: " Από τα περσινά παιχνίδια της Rosa Radom με τον ΠΑΟΚ θυμάμαι ότι στο πρώτο ματς είχαμε παίξει εξαιρετικά και είχαμε κερδίσει, αλλά στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια".

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: " Νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα και όσο γρηγορότερα μπορώ για να παίξω το παιχνίδι μου με τον τρόπο που θα βοηθήσει την ομάδα να παίρνει νίκες. Θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ό,τι μπορώ".

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: " Είμαι σε καλή φόρμα, αλλά θα χρειαστώ μερικές προπονήσεις για να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Υπάρχει διαφορά από την καλή φυσική κατάσταση και τον ρυθμό που χρειάζεσαι για να παίζεις σε αγώνες. Θεωρώ πάντως ότι γρήγορα θα φτάσω στο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ".

Photo Credits: AP/Tony Dejak

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ