ΠΑΟΚ

Περιμένει Τέπιτς ο ΠΑΟΚ, ζήτησε παράταση ο Κλάντον

Περιμένει Τέπιτς ο ΠΑΟΚ, ζήτησε παράταση ο Κλάντον

Επαφή υπήρξε με τον ατζέντη των Τέπιτς και Κλάντον και ο ΠΑΟΚ περιμένει τα επόμενα 24ωρα την απάντηση του Σέρβου ενώ "κοιτά" για "ψηλό" καθώς ο Αμερικανός ζήτησε προθεσμία τριών εβδομάδων για να απαντήσει. Συζήτηση και για Σλαφτσάκη.

Με τον Παναγιώτη Καπάζογλου που εκπροσωπεί τους Μιλένκο Τέπιτς και Κιθ Κλάντον υπήρχε επικοινωνία την Τρίτη (28/6). Σχετικά με τον Σέρβο, στον ΠΑΟΚ περιμένουν είτε την Τετάρτη την απάντησή του, είτε το αργότερο ως το τέλος της εβδομάδας. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε αισιοδοξία στις τάξεις του "Δικεφάλου" για το ζήτημα του Τέπιτς, μένει να φανεί αν αυτή επιβεβαιωθεί ή αν ο παίκτης ζητήσει προθεσμία για να δώσει την απάντησή του (ή ακόμη αν η απάντηση είναι τελικά αρνητική).

Σε ό,τι αφορά τον Κλάντον, ο τελευταίος ζήτησε παράταση τριών ενδομάδων για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει από τον ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" πλέον θα αναζητήσει "ψηλό" δίχως περιορισμούς, με την έννοια πως δεν θα περιμένει τον Αμερικανό. Αν βέβαια σε αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει αυτό που "ψάχνει" για την ρακέτα και ο παίκτης είναι ακόμη ελεύθερος, τότε ίσως να υπάρξει "γάμος".

Συζήτηση και για Σλαφτσάκη

Εκτός από τα θέματα των Κλάντων και Τέπιτς, κουβέντα έγινε την Τρίτη και για τον Διαμαντή Σλαφτσάκη. Ο παίκτης έχει προτάσεις από κάποιες ομάδες και μάλιστα έχει μιλήσει με προπονητές που του δίνουν αρκετά δραστήριο ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ετσι ο νεαρός μέσω του ατζέντη του, Καπάζογλου ζήτησε να διερευνήσει τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και αν είναι διατεθειμένος να "τρέξει" άμεσα το θέμα της απόκτησής του.

Από τον "Δικέφαλο" μεταφέρθηκε προς την πλευρά του καλαθοσφαιριστή πως προτεραιότητα είναι να "κλείσει" το ζήτημα του Τέπιτς και στην συνέχεια του Κασελάκη. Μετά από αυτό, ο παίκτης δεν θα περιμένει τον ΠΑΟΚ, θα συζητήσει με άλλες ομάδες και δεν αποκλείεται να συμφωνήσει σχετικά σύντομα με άλλον σύλλογο αφού υπάρχουν ομάδες που τις "βλέπει" πολύ "ζεστά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ