ΠΑΟΚ

Περιμένει ενημέρωση από την ΕΟΚ ο ΠΑΟΚ

Περιμένει ενημέρωση από την ΕΟΚ ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Από τον ΠΑΟΚ επίσημα δεν τοποθετούνται για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα του ΑΣΕΑΔ και του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας περιμένοντας την επίσημη ενημέρωση από την ΕΟΚ.

Λίγες μέρες πριν το ματς με τον Παναθηναικό (όπως αυτό είχε προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα) και ενώ υπάρχει αρκετά καλή κίνηση όσον αφορά τα εισιτήρια, οι τελευταίες εξελίξεις με το ΑΣΕΑΔ και το τι θα αποφασιστεί για το παιχνίδι των "πρασίνων" με τον Ολυμπιακό, κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι σε... αναμονή.

Την δεδομένη χρονική στιγμή στον "Δικέφαλο" δεν κάνουν κάποιο επίσημο σχόλιο για τα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες και αυτό που αναφέρεται μόνο είναι πως περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από την ΕΟΚ για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τον ημιτελικό Κυπέλλου.

Αφότου γίνει αυτό, πιθανόν να υπάρχει κάποια τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΟΚ. "Τι να πούμε τώρα;", αναρωτιούνται ανεπίσημα άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" που σίγουρα αιφνιδιάστηκαν με όσα έχουν γίνει με το θέμα του ημιτελικού του Κυπέλλου και ενώ έχει προηγηθεί η απόφαση της επανάληψης του αγώνα με τον Αρη που τους δυσαρέστησε έντονα.

"Έρχεται" ανακοίνωση από την ΚΑΕ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πρόκειται να τοποθετηθεί δημοσίως με ανακοίνωσή της μετά την ενημέρωση που υπήρξε από την ΕΟΚ για την αναβολή του ημιτελικού με τον Παναθηναικό

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό αναβάλλεται και έτσι δεν πρόκειται να γίνει την επόμενη Δευτέρα. Η ΚΑΕ πρόκειται να "βγάλει" ανακοίνωση για όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες και να τοποθετηθεί δημοσίως για το ζήτημα, για οποίο ο "Δικέφαλος" δεν έχει... καμία ευθύνη όπως θεωρούν στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" αλλά η ομάδα βγαίνει θιγμένη από το όλο θέμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter: "Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για την Δευτέρα (22/12) αγώνας Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό! Θα ακολουθήσει ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ