ΠΑΟΚ

Πέινερς: "Σημαντικό για ιστορικούς λόγους το ματς με ΤΣΣΚΑ"

Ο Ζάνις Πέινερς μίλησε για το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο οποίο θα εορταστούν τα 90 χρόνια του "Δικεφάλου". Τι είπε για τον αγώνα κόντρα στην ΜΖT Σκοπίων.

Για το νικηφόρο (76-72) πρώτο -εντός έδρας- φιλικό του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΜΖT Σκοπίων αλλά και για το ματς (9/9) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο Ζάνις Πέινερς. Συγκεκριμένα ο Λετονός καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου" είπε:

Για την νίκη (76-72) στο φιλικό της Δευτέρας κόντρα στην ΜΖT Σκοπίων: "Είναι σημαντικό που νικήσαμε στο πρώτο μας φιλικό έπειτα από 10 ημέρες σκληρής δουλειάς. Θα πρέπει, όμως, πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Αρχίσαμε πολύ καλά το ματς και πιστέψαμε πως θα ήταν μια εύκολη υπόθεση αλλά οι αντίπαλοι που έχουν κάποιους καλούς ξένους παίκτες, επέστρεψαν στον αγώνα. Στο τέλος πήραμε την νίκη".

Για την προσαρμογή του: "Πίστευα πως η προσαρμογή μου στην ομάδα θα ήταν δύσκολη, αλλά ως τώρα είναι πολύ εύκολη. Υπάρχουν αρκετοί ξένοι στην ομάδα και αυτό με βοηθάει στο να έχω παρέα ενώ τα στελέχη της ομάδας μαζί με τον προπονητή, είναι θετικοί μαζί μου και αυτό με βοηθά. Νιώθω πολύ καλά και στα επόμενα φιλικά θα είμαι ακόμη καλύτερος".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στους Σκοπιανούς: "Με ικανοποίησε περισσότερο το ότι κερδίσαμε. Τα σκαμπανεβάσματα με προβλημάτισαν... Σε κάποια διαστήματα πετύχαμε πολλούς πόντους ενώ σε άλλα δυσκολευόμασταν. Θα ήθελα η ομάδα να κερδίζει με περισσότερους πόντους".

Για τους αιφνιδιασμούς που "έβγαλε" ο ΠΑΟΚ: " Ελπίζω να δώσω αυτό το στοιχείο στην ομάδα. Υπήρχαν πολλές επιθέσεις στις οποίες δεν συμμετείχα και έτσι είχα περισσότερη ενέργεια. Οταν μου δόθηκε η ευκαιρία, έτρεξα στον αιφνιδιασμό"

Για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο οποίο θα εορταστούν τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ: "Αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα για ιστορικούς λόγους αλλά είναι σημαντικό παιχνίδι και αγωνιστικά αφού η ΤΣΣΚΑ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο και να δημιουργηθεί μια ωραία ατμόσφαιρα. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του φιλικού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ