ΠΑΟΚ

Πέινερς: "Μου έγινε πρόταση ανανέωσης στον ΠΑΟΚ, αλλά..."

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÑÏÓÁ ÑÁÍÔÏÌ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ROSA RADOM
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÑÏÓÁ ÑÁÍÔÏÌ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ROSA RADOM MOTIONTEAM

Ο Ζάνις Πέινερς μίλησε σε λιθουανική ιστοσελίδα για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενημερώνοντας πως ο "δικέφαλος" τού έχει ήδη κάνει πρόταση ανανέωσης. Γιατί δεν έχει ήδη πει το "ναι".

Ο ΠΑΟΚ παλεύει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, έχοντας ως βασικό ανταγωνιστή για την πρόκριση την Βέντσπιλς. Μια ομάδα την οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, στη Λετονία. Μια ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρσι ο Ζάνις Πέινερς.

Με αφορμή την παρουσία της πρώην ομάδας του στον ίδιο όμιλο, αλλά και την "κόντρα" της με τον "δικέφαλο" με φόντο την επόμενη φάση, ο 26χρονος φόργουορντ μίλησε στο tvnet.lv για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στον ΠΑΟΚ.

" Η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ήταν απρόσμενη, οι ατζέντηδές μου περίμεναν πως θα υπάρχει όντως ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Η Βέντσπιλς όμως δεν έκανε πρόταση για να με κρατήσει κοντά της", δήλωσε αρχικά πριν σταθεί στη σχέση του με την ομάδα, την πόλη και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: " Αγαπώ την Ελλάδα, είμαι σαν ήρωας. Ο προπονητής με εμπιστεύεται. Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας, μας στηρίζει διαρκώς. Οι έμπειροι παίκτες της ομάδας ξέρουν πως έχει η κατάσταση και μιλάνε στους ξένους για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, πάντα έχουν να πουν έναν καλό λόγο όταν τα πράγματα είναι δύσκολα".

Το πιο σημαντικό απ όσα είπε βέβαια αφορούσε στο μέλλον του, που μπορεί -φιλοδοξούν στον "δικέφαλο"- να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη: " Είμαι χαρούμενος που είμαι στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα για ανανέωση του συμβολαίου μου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι. Λογικά το θέμα θα τεθεί πάλι το καλοκαίρι. Να δούμε πρώτα πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, πως θα τα πάει η ομάδα και πως θα βελτιωθώ κι εγώ ατομικά".

Δεν παρέλειψε μάλιστα να μιλήσει για την πιο ιδιαίτερη εμπειρία που είχε από την παρουσία του στην ομάδα έως τώρα, τονίζοντας πως " το παιχνίδι με τον Άρη ήταν τρελό. Μετά τη νίκη μας στην έδρα του, μας αντιμετώπιζαν σαν να είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει πολύ μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες, για αρκετές εβδομάδες πριν και μετά το παιχνίδι, όλοι μιλούσαν γι αυτό".

Ενώ κατέληξε: " Οι στόχοι της ομάδας δεν είναι ξεκάθαροι, θα έλεγα πως θα ήταν σημαντικό για εμάς να είμαστε στην τετράδα του πρωταθλήματος και να φτάσουμε μέχρι τα playoffs του Basketball Champions League".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ