ΠΑΟΚ

"Πάτησε" Θεσσαλονίκη ο Μπράιαντ

"Πάτησε" Θεσσαλονίκη ο Μπράιαντ

Ο Ντάριλ Μπράιαντ από το βράδυ της Πέμπτης είναι στη Θεσσαλονίκη και έτσι θα αρχίσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο 26χρονος παίκτης.

Στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον και ο τρίτος Αμερικανός του ΠΑΟΚ (μετά τους Μπράντον Τέιλορ και Τζόρνταν Σάιμπερτ)... Ο λόγος για τον Ντάριλ Μπράιαντ ο οποίος έφτασε στην πόλη το βράδυ της Πέμπτης και έτσι θα αρχίσει προετοιμασία με τους "ασπρόμαυρους".

Παίζοντας τα τελευταία τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Αυστρίας (2013-14), στο πρωτάθλημα της Τσεχίας (2014-15) και στην Α2 Ιταλίας (την περασμένη σεζόν έχοντας 17,5 πόντους μέσο όρο στην Σιένα), ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής με την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ σαφώς κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του και καλείται να αποδείξει πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να πείσει για τις όποιες δυνατότητες έχει.

Το Σάββατο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κιθ Κλάντον και έτσι θα ολοκληρωθούν οι αφίξεις των ξένων παικτών του "Δικεφάλου".

"Πάντα θα κοιτάμε την νίκη"

Ο Μπράιαντ, που την Παρασκευή θα προπονηθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Σούλη Μαρκόπουλο, δήλωσε μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους αλλά η νίκη θα είναι πάντα η βασική μας επιδίωξη".

Για το ότι είναι πιο έμπειρος σε σχέση με τους άλλους δύο Αμερικανούς του ΠΑΟΚ, δηλαδή τον Μπράντον Τέιλορ και τον Τζόρνταν Σάιμπερτ, τόνισε: "Το ευρωπαικό μπάσκετ είναι διαφορετικό από αυτό που παίζεται στην Αμερική. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω στην προσαρμογή των Τέιλορ και Σάιμπερτ αλλά σε αυτό θα βοηθήσει περισσότερο το πέρασμα του χρόνου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ