ΠΑΟΚ

Παρελθόν ο Μπάλαμπαν από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν ο Μπάλαμπαν από τον ΠΑΟΚ

Ο Ντάρκο Μπάλαμπαν ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει ανησυχία για το θέμα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, προπονήθηκε ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Η θητεία του Ντάρκο Μπάλαμπαν ολοκληρώθηκε στον ΠΑΟΚ... Από την πρώτη στιγμή που ο Σέρβος συμφώνησε με τον "Δικέφαλο", είχαμε αναφέρει πως το συμβόλαιό του ήταν μηνιαίο όπως προέκυπτε από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Από τον "Δικέφαλο" τον ενημέρωσαν πως πλέον δεν υπολογίζεται και αποτελεί παρελθόν από τους "ασπρόμαυρους" (όπως αναμενόταν).

Στο μεταξύ ο Ούρος Ντούβνιακ δεν προπονήθηκε σήμερα καθαρά προληπτικά (ταλαιπωρήθηκε από μυικό σπασμό που είχε στην πλάτη την Πέμπτη) και το Σάββατο θα συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής να σημειωθεί πως συμμετείχε ο Απόλλωνας Τσόχλας που έκανε εξαγωγή δοντιού την Πέμπτη με αποτέλεσμα χθες να μην πάρει μέρος στην προπόνηση.

Τίποτα το... αρνητικό για Σχορτσανίτη

Τελικά την Παρασκευή δεν θα ανακοινωθεί από την ΚΑΕ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αλλά στον ΠΑΟΚ λένε πως αυτό δεν σημαίνει πως κάτι πάει... στραβά στην υπόθεση. Υπάρχει η αίσθηση πως θα "τελειώσει" το θέμα, απλώς ο "Δικέφαλος" θα περιμένει 1-2 μέρες ακόμη τον Ελληνα σέντερ για να βάλει την υπογραφή του.

Δεν υπάρχει κάτι το... αρνητικό στην υπόθεσή του ενώ αν η ΚΑΕ τον ανακοινώσει μέσα στο σαββατοκύριακο, φαίνεται δύσκολο να έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον Ολυμπιακό (βέβαια η ΚΑΕ θα προσπαθήσει να έχει το λέτερ οφ κλίαρενς του παίκτη, αλλά το όλο ζήτημα πρέπει να "τρέξει" πολύ γρήγορα). Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει κόντρα στην Αβτοντορ την Τετάρτη γιατί δεν προλαβαίνει να "βγει" βίζα για να ταξιδέψει στη Ρωσία.

Η ΚΑΕ και οι συζητήσεις με χορηγό για την φανέλα

Παράλληλα, γίίνονται συζητήσεις και με εταιρία που θα διαφημίζεται στην φανέλα του "Δικεφάλου" στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μάλιστα στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως είναι σε καλό δρόμο το όλο θέμα και πως το επόμενο διάστημα θα είναι σε θέση να προβούν σε ανακοινώσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ