ΠΑΟΚ

Παραπονέθηκε στην ΚΕΔ ο Ζουρνατσίδης

Παραπονέθηκε στην ΚΕΔ ο Ζουρνατσίδης

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης μετέφερε τα παράπονά του στην ΚΕΔ για το ματς με τον Άρη. Υπήρξε παραδοχή από τα αρμόδια όργανα πως κακώς χρεώθηκε με φάουλ ο Όντουμ στη φάση με τον Πάσαλιτς. Προπονήθηκε ο Λάνγκφορντ.

Όπως είχαμε αναφέρει, στον ΠΑΟΚ σκόπευαν να κάνουν τα παράπονά τους στα αρμόδια όργανα για την διαιτησία του αγώνα με τον Αρη και αυτό έγινε την Πέμπτη.

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης, εκπροσωπώντας τον "Δικέφαλο", έκανε τα παράπονά του στην ΚΕΔ (στη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών) για το πώς αντιμετωπίστηκε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τους "κίτρινους" και τονίστηκε πως "κάποια στιγμή οι διαιτητές θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πώς σφυρίζουν".

Αυτό το τελευταίο επισημάνθηκε από τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ γιατί οι διαιτητές διαφορετικά σφύριξαν στο ματς με τον Άρη, διαφορετικά στους αγώνες του "Δικεφάλου" με τον Παναθηναϊκό στα playoffs και διαφορετικά στους μεγάλους τελικούς. Σχετικά με το θέμα του φάουλ του Οντουμ στον Πάσαλιτς όταν το σκορ ήταν 88-86 στον αγώνα της Κυριακής, οι άνθρωποι της ΚΕΔ παραδέχτηκαν πως έγινε λάθος για το ότι χρεώθηκε με φάουλ ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ.

Προπόνηση με Λάνγκφορντ

Ξανά... δουλειά για τον Κέβιν Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός πήρε μέρος σε σημαντικό μέρος του προγράμματος της Πέμπτης (11/6) και έτσι επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής την Τετάρτη (10/6) λόγω τενοντίτιδας στο δεξί πόδι και εξαιτίας της καταπόνησης του από τα συνεχόμενα ματς του ΠΑΟΚ, δεν προπονήθηκε αλλά σήμερα (11/6) ανέβασε στροφές (υποβλήθηκε σε υπέρηχο και αυτός ήταν "καθαρός"). Ετσι τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το εντός έδρας σαββατιάτικο (13/6) παιχνίδι με τον Αρη.

Ο Λάνγκφορντ έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, έτσι έχει επιβαρυνθεί με κούραση και την Τετάρτη είχε την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του. Οσον αφορά το θέμα κούραση, στον "Δικέφαλο" το σκέφτονται και για τον Τζέι Αρ Μπρέμερ που οδεύει στα 35 του. Μέχρι στιγμής πάντως στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή του, τον τελευταίο καιρό εκφράζεται η άποψη πως θα μπορούσε να είναι στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν αλλά τονίζεται πως είναι ακριβός. Κατά τα άλλα, σχετικά με τα οικονομικά της ΚΑΕ στις τάξεις του "Δικεφάλου" υπάρχει η εκτίμηση πως η χρήση της φετινής σεζόν θα κλείσει με θετικό πρόσημο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ