ΠΑΟΚ

Παραμένουν οχτώ παίκτες εκτός στον ΠΑΟΚ

Παραμένουν οχτώ παίκτες εκτός στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Το Σάββατο δεν άλλαξαν τα δεδομένα και στην προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχαν οι Δέδας, Τσόχλας, Σχορτσανίτης, Βασιλειάδης, Τέπιτς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης λόγω γαστρεντερίτιδας.

Η κατάσταση αναφορικά με τους παίκτες του ΠΑΟΚ (σ.σ. θυμίζουμε πως η ΚΑΕ ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ αναβολή για το ματς με τον Παναθηναικό και ο αγώνας της Δευτέρας αναβλήθηκε ) που αντιμετώπιζαν πρόβλημα ίωσης και γαστρεντερίτιδας την Παρασκευή, δεν άλλαξε το Σάββατο.

Συγκεκριμένα εκτός προγράμματος έμειναν οι Δέδας, Τσόχλας, Σχορτσανίτης, Βασιλειάδης, Τέπιτς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης. Ο πρώτος ένιωθε καλύτερα σε σχέση με την Παρασκευή αλλά δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί.

Όσο για τους υπόλοιπους; Οι Κακαρούδης, Χάτσερ και Μαργαρίτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά τον Θωμά Κώττα που είχε υποστεί κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού λόγω χτυπήματος στο ματς με τον Ολυμπιακό, ξεπερνά το πρόβλημά του και ενδεχομένως όταν η ομάδα προπονηθεί όλη μαζί να πάρει κι αυτός μέρος στο πρόγραμμα. Τέλος μία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ