ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Οι παίκτες του Άρη έδειξαν μεγαλύτερη επιθυμία"

Παπαθεοδώρου: "Οι παίκτες του Άρη έδειξαν μεγαλύτερη επιθυμία"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, παραδεχομένος πως οι παίκτες του δεν έδειξαν την ίδια επιθυμία. "Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, δεχτήκαμε πολλούς αιφνιδιασμούς".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκε στα αίτια της ομάδας του από τον Άρη. Στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν είχαν την ίδια επιθυμία με την αντίστοιχη των γηπεδούχων, αλλά και χαμένα ριμπάουντ.

O προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε τα εξής: "Συγχαρητήρια στον Άρη και τον κ. Γιαννάκη για τη νίκη. Ήταν δίκαιη. Έδειξαν μεγαλύτερη επιθυμία από την αρχή του ματς και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δεχθήκαμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Παρόλο που στην ομαδική μας άμυνα δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα.

Η επιθυμία των παικτών του Άρη να διεκδικήσουν όλες τις μπάλες στον αέρα και να τρέξουν το γήπεδο, τους έδωσε το προβάδισμα σε όλο το ματς και για εμάς ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Κάναμε μια προσπάθεια στο τέλος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε την νέα προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Θα πρέπει πολύ γρήγορα να επανέλθουμε στα επίπεδα που θέλουμε, κυρίως στο κομμάτι της ενέργειας, της θέλησης και της συγκέντρωσης".

Για την απουσία του Κόνιαρη: "Οι απουσίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Μας έλειψε ένας παίκτης με ενέργεια, που παίζει καλά στην άμυνα. Δεν θέλω όμως να σταθώ σε αυτό. Αν είχαμε όσα προανέφερα, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες αξιώσεις το ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ