ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Μονόδρομος για τη νίκη η ικανότητα του Ζάρα στα σουτ"

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήρε την συνεισφορά του Θόδωρου Ζάρα στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε τον Φιλ Γκος αδιαμφισβήτητο ηγέτη της ομάδας του.

Στην προσωπικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στα δύσκολα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον Άρη , στην ικανότητα του Ζάρα στο σουτ και τον χαρακτήρα ηγέτη που έχει ο Γκος στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

Για το πώς έφτασε η ομάδα του στη νίκη: " Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, σε ένα γήπεδο όπου είναι δύσκολο να παίζεις. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλα ψυχικά αποθέματα, θέληση και διάθεση να κερδίσει για τους δικούς του λόγους. Για 30 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς τις προϋποθέσεις για να φτιάξουμε μία διαφορά. Θα έλεγα ότι χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ μέχρι το 38' και βάλαμε στο τέλος τα μεγάλα σουτ που μας έδωσαν τη νίκη.

Αμυντικά κάναμε εξαιρετική δουλειά στο μισό γήπεδο, εκτός από τα ριμπάουντ όπου ο Άρης είχε επιθυμία να κυνηγήσει κάθε μπάλα. Σκόραρε μεγάλα καλάθια σε λήξεις επιθέσεων. Ο τρόπος που επιστρέψαμε στο παιχνίδι, μας επιτρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας. ΄Ήταν η δική τους προσωπικότητα που έδωσε τη νίκη στην ομάδα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στη Ρόδο. Θα απολαύσουμε σήμερα τη νίκη μας και αύριο να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Άρη για το δύσκολο έργο που έχουν".

Για την καθοριστική συμβολή των Ζάρα και Γκος: " Ο Ζάρας κλήθηκε σε ένα δύσκολο σημείο του παιχνιδιού. Είχε πολύ μεγάλη διάθεση να παίξει. Έκανε κάποια λάθη από τον ενθουσιασμό του αλλά η ποιότητα του και η ικανότητα που έχει στο σουτ, ήταν μονόδρομος ώστε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο Γκος είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης μας. Και τους ηγέτες, τους στηρίζεις στις καλές και κακές στιγμές. Πόσω μάλλον όταν ένας παίκτης χει προσωπικότητα. Η ποιότητα του, ήταν ο λόγος που τον κρατήσαμε στο ματς".

Για τον εφετινό ΠΑΟΚ: " Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι προσπαθήστε να τονίσετε κάτι με υπερβολικές λέξεις. Το μέταλλο μίας ομάδας δεν φτιάχνεται σε μία χρονιά. Ειδικά για εμάς, που είμαστε μία ομάδα η οποία στηρίζεται σε αρκετά νέα παιδιά. Η διάθεση, η προσωπικότητα και το πάθος μας, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι κάτι δημιουργείται. Ακόμα είμαστε σε φάση εξέλιξης. Έχουμε δείξει καλά δείγματα αλλά και ότι χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά. Ο χρόνος θα δικαιώσει την προσπάθεια που γίνεται".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ