ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Δεν μας σέβονται; Δεν τους σεβόμαστε κι εμείς!"

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν έξαλλος με τη διαιτησία στον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών, επισημαίνοντας πως από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζεται με σεβασμό, ανάλογη συμπεριφορά θα έχει κι ο ίδιος.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο "Δημήτρης Τόφαλος" από τον Προμηθέα Πατρών , με τη διαφορά ενέργειας ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου παρουσιάστηκαν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ταξίδια και το δύσκολο ταξίδι που έγινε μεσοβδόμαδα στα Κανάρια Νησιά, με τον τεχνικό του "δικεφάλου" να επισημαίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης στην αχαϊκή πρωτεύουσα:

" Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, σε μια ωραία μπασκετική ατμόσφαιρα. Ο Προμηθέας έχει ήδη κάνει μια καλή πορεία, έχει καλό υλικό και οργάνωση, έχει πάρα πολλά πράγματα που αναβαθμίζουν το πρωτάθλημα μας και της αξίζουν συγχαρητήρια", ενώ συνέχισε εξηγώντας πως " αγωνιστικά, ο Προμηθέας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη κούραση που είχαμε από τα συνεχόμενα ταξίδια και το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στην Τενερίφη και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε".

Πριν αρχίσει να επισημαίνει τα κακώς κείμενα της διαιτησίας και όσα γίνονται σε βάρος της ομάδας του: " Βέβαια, για να συμβεί αυτό, στο πρώτο ημίχρονο επαναλήφθηκαν κάποια πράγματα που έχουν συμβεί για εμάς στα τελευταία 7-8 παιχνίδια, για τα οποία δεν έχουμε μιλήσει ως τώρα, αλλά πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Φτάνει πια, η ανοχή τέλος. Από την στιγμή που δεν σέβονται μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, θα αντιδράσουμε κι εμείς διαφορετικά.

Σήμερα λοιπόν, στο πρώτο ημίχρονο, στο τρίτο λεπτό του αγώνα και συγκεκριμένα στο 2'55'', μια ομάδα πίεζε man to man press σε όλο το γήπεδο και μια άλλη ομάδα είχε κλειστεί παθητικά στο καβούκι της γιατί δεν είχε ενέργεια. Τα φάουλ λοιπόν ήταν 6-0. Ο αθλητής μας Goss σε 35 λεπτά αγώνα, με 17 προσπάθειες που πήρε, δεν σούταρε ούτε μία βολή.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αντιαθλητικά φάουλ, τεχνικές ποινές στον πάγκο σε κάποιον που κάτι είπε, αποβολή στελέχους της ομάδας, 20-8 οι βολές, φορτωμένος όλος ο ΠΑΟΚ με φάουλ. Αυτό σήμερα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε για εμάς το ποτήρι.

Τα ίδια έχουν συμβεί και στα προηγούμενα παιχνίδια, απλώς δεν έχουμε μιλήσει. Δεν ξέρουμε από πού προέρχεται αυτό και τι γίνεται… Εμείς δεν έχουμε κανέναν μεγάλο καημό σαν ΠΑΟΚ να πάρουμε πρωτάθλημα Ελλάδος ή να βγούμε 2οι και 3οι τώρα. Ειλικρινά σας μιλάω. Εμάς ο καημός μας είναι να δημιουργήσουμε πρώτα μια βάση και με αυτό το σκεπτικό πορευόμαστε. Όμως θα πρέπει όλοι να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας".

Ενώ συνέχισε: " Με ρώτησε ένα δημοσιογράφος στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, πώς γίνεται να έχει σουτάρει η ΑΕΚ 27 βολές παραπάνω; Τι να του πω; Δεν είχα να του πω κάτι… Πως γίνεται στην Αμαλιάδα να μετράνε τα τρίποντα για δίποντα; Να κλείνουν τα φώτα και να παίζεται το παιχνίδι; Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια, δεν είναι ένα, είναι πάρα πολλά.

Αν θέλουν να αλλάξουμε συμπεριφορά και να πάμε στα κάγκελα, θα πάμε στα κάγκελα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν! Από την στιγμή που δεν μας σέβονται, δεν θα τους σεβαστούμε κι εμείς. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Σας είπα και πριν την άποψη μου για τον Προμηθέα και εκ των πραγμάτων ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πολύ πιθανό με την εμφάνιση του Προμηθέα σήμερα και με τη δική μας, να χάναμε το παιχνίδι. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα θα ήταν αυτό, αλλά αφήστε μας να παίξουμε.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, στους 15 πόντους, πολύ ωραία ισορροπία. Δυο σφυριγματάκια υπέρ μας, ένα κατά του Προμηθέα και όλα ελεγχόμενα. Τότε όμως… Αυτά…".

Τέλος, για το αν ο Προμηθέας νίκησε δίκαια: " Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος και κατά μεγάλο ποσοστό άξιζε να νικήσει το παιχνίδι. Όμως, στο πρώτο ημίχρονο έχουμε πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Συνολικά ο Προμηθέας ήταν καλύτερος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ