ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Αγώνας ειδικών καταστάσεων"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/3, 18:30) τον Αρη στο εξ' αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο πνευματικό κομμάτι της αναμέτρησης.

Ηρεμία, αυτοπεποίθηση, ψυχικά αποθέματα... Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που θέλει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να έχει ο ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο (21/3, 18:30), με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Το πνευματικό κομμάτι, άλλωστε, θα παίξει μεγάλο ρόλο σύμφωνα με τον προπονητή του "δικεφάλου", σε έναν αγώνα " ειδικών καταστάσεων" σαν αυτόν...

"Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστά, ακόμη κι αν πρόκειται για αγώνες που γίνονται μέσα στην ίδια σεζόν. Έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τα ρόστερ των δύο ομάδων κι αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας στη διάρκεια του αγώνα, τον ρυθμό του παιχνιδιού και η συγκέντρωσή μας να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό. Αυτό είναι κάτι που μας μένει σίγουρα από τα δύο ματς που προηγήθηκαν. Ο αγώνας είναι ειδικών καταστάσεων και ανεξάρτητα από την κατάσταση (βαθμολογική και αγωνιστική) στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες", τόνισε στο σάιτ του ΠΑΟΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στη σημερινή προπόνση.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολη έδρα και εμείς θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια που θα βγάλει ο αντίπαλος λόγω της έδρας του, αλλά και της θέλησης που θα έχει για τη νίκη. Είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση, να έχουμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Θα παίξει ρόλο η ατομική και η ομαδική άμυνα και σε πολύ μεγάλο βαθμό η ευστοχία στα μακρινά σουτ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ