ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, με το... καλύτερο νικηφόρο σερί

ΠΑΟΚ, με το... καλύτερο νικηφόρο σερί
Όντουμ ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Η νίκη επί του ΑΓΟΡ ήταν η έκτη συνεχόμενη και αυτό το "6 στα 6" του ΠΑΟΚ αποτελεί το μεγαλύτερό του νικηφόρο σερί για τις αγωνιστικές χρονιές 2013-14 και 2014-15.

Ο ΠΑΟΚ "πάει" στο ντέρμπι (1/2) με τον Αρη όντας ιδιαίτερα φορμαρισμένος... Η νίκη επί του Ρεθύμνου ήταν η έκτη συνεχόμενη για τον "Δικέφαλο", ο οποίος πριν τον ΑΓΟΡ είχε "γονατίσει" κατά σειρά την Κηφισιά, τον Κολοσσό Ρόδου, τον Παναθηναικό, την ΑΕΚ και τα Τρίκαλα.

Αυτό το "6 στα 6", μάλιστα, είναι το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα τις τελευταίες δύο σεζόν.

Ποτέ ξανά μέσα στην αγωνιστική χρονιά 2013-14 αλλά και 2014-15 ο "Δικέφαλος" δεν είχε συμπληρώσει έξι συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα (στη Basket League), όπως συνέβη τώρα.

Είχε φτάσει στην καλύτερη περίπτωση μέχρι τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και αυτό είχε γίνει στο ξεκίνημα της περσινής αλλά και της φετινής σεζόν. Ο ΠΑΟΚ αν μη τι άλλο είναι σε... καλό φεγγάρι την δεδομένη χρονική στιγμή και μάλιστα για να "χτιστεί" αυτό το σερί χρειάστηκε να πάρει την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναικού.

Οσο για το πότε ο "Δικέφαλος" είχε ακόμη μεγαλύτερο σερί; Ηταν την σεζόν 2012-13, όταν οι "ασπρόμαυροι" είχαν φτάσει τα επτά συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας τον Ολυμπιακό, τον Ικαρο Χαλκίδας, τον ΚΑΟΔ, το Περιστέρι, την Καβάλα, τον Κολοσσό Ρόδου και τον Αρη. Το σερί διεκόπη μετά από εκτός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ