ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Άνκαρα θέλουν Μαυροειδή

ΠΑΟΚ και Άνκαρα θέλουν Μαυροειδή

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η τουρκική Άνκαρα, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μαυροειδή και ο παίκτης μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής παραμένει ελεύθερος και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ώστε να κατασταλάξει στο που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 30χρονος σέντερ, κατά τη διάρκεια της σεζόν, είχε μία κουβέντα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε. Πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και συγκεκριμένα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άνκαρα.

Οι πιθανότητες είναι υπέρ της ελληνικής ομάδας, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να έχει καλές αναμνήσεις από τη συνεργασία που είχε με τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Μαρούσι στο παρελθόν. Παράλληλα, πέρα ότι θα μπορέσει να παραμείνει στη πατρίδα του, θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο Eurocup.

Όπλο της Άνκαρα το ότι δείχνει να είναιι σε θέση να δώσει περισσότερα χρήματα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός πως βρίσκεται σε ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μέσα στις επόμενες μέρες ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μαρούσι, Μπιλμπάο, Ολυμπιακό και Νέα Κηφισιά, θα αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ