ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, η πρώτη επιλογή του Γκίκα

ΠΑΟΚ, η πρώτη επιλογή του Γκίκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Γκίκας που έχει σταντ μπάι όσες ομάδες έχουν ενδιαφερθεί γι' αυτόν έχοντας ως προτεραιότητά του τον ΠΑΟΚ, η ταύτιση απόψεων που υπάρχει στο οικονομικό και η αναμονή για την επόμενη κίνηση του "Δικεφάλου".

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μοιάζει "παγωμένο" το θέμα του Νίκου Γκίκα αλλά έχουν γίνει επαφές για να μπει το ζήτημά του στο τελικό στάδιο. Στα όσα έχει προτείνει ο ΠΑΟΚ στο οικονομικό και σε αυτά που θέλει ο παίκτης υπάρχει ταύτιση απόψεων, με τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή να γνωρίζει πως ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να "ανοιχτεί" πολύ οικονομικά.

Στην παρούσα φάση ο καλαθοσφαιριστής (ξέρει πως αυτή την περίοδο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ασχολείται ιδιαίτερα με τους Αμερικανούς) περιμένει τις κατάλληλες εγγυήσεις για το οικονομικό και έτσι είναι σε φάση αναμονής για την επόμενη αλλά ουσιαστική κίνηση του ΠΑΟΚ σε αυτό το θέμα (από την στιγμή που προχωρήσει το ζήτημα των εγγυήσεων, φαίνεται πως δεν θα υπάρχει "εμπόδιο" για τον "γάμο" των δύο πλευρών).

Ο "Δικέφαλος" αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γκίκα ο οποίος μάλιστα έχει σταντ μπάι όσες ομάδες έχουν ενδιαφερθεί γι' αυτόν περιμένοντας εξελίξεις όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και δείχνοντας έτσι την διάθεσή του να παίξει στους "ασπρόμαυρους".

Σε ό,τι αφορά έναν άλλον Ελληνα, τον Λεωνίδα Κασελάκη οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" πρόσφατα ενημερώθηκαν από τον ατζέντη του καλαθοσφαιριστή το ποσό που αξιώνει η πλευρά του παίκτη για τριετές συμβόλαιο.

Η απόσταση σε αυτά που θέλει το στρατόπεδο του τελευταίου και σε αυτά που προσφέρει ο ΠΑΟΚ είναι τέτοια που δεν μπορεί να καλυφτεί άμεσα, άρα ο "Δικέφαλος" θα συνεχίσει να κάνει... υπομονή στο ζήτημα του Κασελάκη έτσι ώστε να βρεθεί σημείο επαφής στο οικονομικό το επόμενο διάστημα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ