ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ... για φίλημα, +23 την Ουσάκ Σπορτίφ

ΠΑΟΚ... για φίλημα, +23 την Ουσάκ Σπορτίφ

Με όπλο τη δυναμική του εκκίνηση, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε άνετα της Ουσάκ Σπορτίφ (91-68) σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πυλαία. Προηγήθηκε με 29-0 (!) η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου. Πρώτος σκόρερ ο Μπράντον Τέιλορ, με 17 πόντους.

Επιβεβαιώνοντας το ρητό πως "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός", ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ουσάκ Σπορτίφ, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Πυλαία. Ο "δικέφαλος" επιβλήθηκε άνετα της τουρκικής ομάδας, με το τελικό +23 (91-68) να προκύπτει κατά βάση χάρη στην εκκίνηση της ελληνικής ομάδας.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου μπήκαν... φουριόζοι στο παρκέ, κυριάρχησαν στο πρώτο δεκάλεπτο, έφτασαν το 29-0 (!) στο 8ο λεπτό, κι από εκεί και πέρα το μόνο που έκαναν ήταν συντήρηση δυνάμεων και διαφοράς.

Κι αν ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, αυτό ουδόλως προβλημάτισε τον ΠΑΟΚ, που δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπράντον Τέιλορ (17π.), με τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη (13π.) και Ζάνις Πέινερς (12π.) να ακολουθούν σε επίπεδο παραγωγικότητας.

Τα δεκάλεπτα: 34-9, 52-36, 69-48, 91-68.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ