ΠΑΟΚ

Πάνοπλος στην Ρόδο ο ΠΑΟΚ

Πάνοπλος στην Ρόδο ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με πολύ καλή ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ρόδο για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό (24/3, 15:45) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό (24/3, 15:45) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι "ασπρόμαυροι" το πρωί της Παρασκευής (23/3) προπονήθηκαν για τελευταία φορά στην PAOK Sports Arena πριν αναχωρήσουν για την Ρόδο, ενώ το πρόγραμμά τους περιελάμβανε και ανάλυση του Κολοσσού με την χρήση video.

O ΠΑΟΚ προέρχεται από την... άλωση του Αλεξάνδρειου, αλλά όπως τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του "πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Ήταν μια πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, με έναν προπονητή που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια και έχει δημιουργήσει έναν τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος είναι πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμος. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που προσαρμόζεται στα σχέδια κάθε αντιπάλου, έχει καλή λειτουργία στην επίθεσή της, ξεκάθαρους ρόλους και κατεύθυνση. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους ρόλους για να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Επίσης, ο έμπειρος κόουτς παρατήρησε πως "είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι δεν έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών και μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί στις προπονήσεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος".

Τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως "υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το τι μπορεί να γίνει στα υπόλοιπα. Αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη αξία για εμάς, καθώς παίζουμε σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε και έχουμε επικεντρωθεί 100% σε αυτό. Θα προχωρήσουμε στα υπόλοιπα στην πορεία".

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στο "Βενετόκλειο" αποτελείται από τους Τεράν Πέτεγουεϊ, Λίνο Χρυσικόπουλο, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνη Κόνιαρη, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρή Ζάρα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Φιλ Γκος, Νταρνέλ Τζάκσον και Λάκι Τζόουνς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ