ΠΑΟΚ

Πάλι εκτός ο Χαραλαμπόπουλος

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Χωρίς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο θα ταξιδέψει για τη Γερμανία ο ΠΑΟΚ, όπου θα δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια. Νέες εξετάσεις για τον 20χρονο φόργουορντ, που βλέπει το χειρουργείο (στους κοιλιακούς) να πλησιάζει.

Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος παραμένει εκτός από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος φόργουορντ παραπονέθηκε εκ νέου για τσίμπημα και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, που έδειξαν πως υφίσταται πρόβλημα.

Το πόσο σοβαρό θα το αποφανθούν οι γιατροί της ομάδας, οι οποίοι -σε πρώτη φάση- του απαγόρευσαν να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για τη Γερμανία, όπου ο "δικέφαλος" θα δώσει φιλικά παιχνίδια για το Expert Jacop Cup, που διοργανώνει η Medi Bayreuth και συμμετέχουν επίσης η πρωταθλήτρια Γερμανίας Brose Bamberg και η Fraport Skyliners.

Η ουσία είναι πως ο νεοαποκτηθείς -ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό Superfoods- φόργουορντ δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος. Θυμίζουμε δε, ότι το καλοκαίρι έχασε ολόκληρη την προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών για τον ίδιο λόγο, αλλά κατάφερε να αγωνιστεί στη διοργάνωση και να οδηγήσει τη "γαλανόλευκη" στην κορυφή της Ευρώπης, την ώρα που αναδείχθηκε επίσης πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στην Κρήτη.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με το πιο πιθανό σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο παίκτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να απαλλαχθεί μία και καλή από τις ενοχλήσεις και να είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αργότερα μέσα στη σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ