ΠΑΟΚ

"Παλατάκι" με αποτυχία 50%

"Παλατάκι" με αποτυχία 50%
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ ήταν μεγάλη "μαχαιριά" για τον ΠΑΟΚ σχετικά με την υπόθεση πρόκριση, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν αποτύχει στα μισά από τα 14 ματς που έδωσαν στο "Παλατάκι" στο πρωτάθλημα.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ με 78-83 (στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης), ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να "τελειώσει" με την υπόθεση πρόκριση με εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στο "Παλατάκι".

Δεν το έκανε όμως αφού έχασε με 59-68 και αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε την μεγαλύτερη "μαχαιριά" για τους "ασπρόμαυρους" στη σειρά των προημιτελικών με την "Ενωση". Φυσικά τον ΠΑΟΚ τον "πόνεσε" και το τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ, στο οποίο πάντως δεδομένου πως οι Βασιλειάδης (τιμωρημένος για την φραστική επίθεση στον διαιτητή Πηλοίδη) και Σχορτσανίτης (πρήξιμο στο μάτι) δεν έπαιξαν (υπήρχε και ο τραυματισμός του Τσόχλα), χρειαζόταν κατά κάποιο τρόπο υπέρβαση από πλευράς των υπόλοιπων παικτών ΠΑΟΚ για το "διπλό".

Η μεγάλη ευκαιρία για την πρόκριση χάθηκε στο κρίσιμο ματς απέναντι στην ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Από τα 14 ματς που έδωσαν οι "ασπρόμαυροι" στο "σπίτι" τους αναφορικά με τον θεσμό του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχασε στα επτά. Δηλαδή απέτυχε στο 50% των συνολικών του αγώνων στο "Παλατάκι" για την Basket League. Αναμφίβολα για μια ομάδα όπως οι "ασπρόμαυροι", οι επτά νίκες και επτά ήττες (εντός έδρας) είναι κάκιστος απολογισμός.

Τα αρνητικά αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη ήταν απέναντι στην Κηφισιά, τον Ολυμπιακό, τον Άρη, το Ρέθυμνο, τον Παναθηναϊκό, το Λαύριο και την ΑΕΚ. Η χειρότερη ήττα, φυσικά, ήταν αυτή κόντρα στην "Ενωση" αφού αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε, τώρα θα προετοιμαζόταν για την ημιτελική φάση και δεν θα έκανε σκέψεις για την νέα σεζόν επειδή αυτή τελείωσε πάρα πολύ νωρίς μετά την κακή φετινή πορεία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ