ΠΑΟΚ

Παίζει στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ο Κρουμπάλι

Παίζει στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ο Κρουμπάλι
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (16/12, 16:30) και το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου παραμένει λευκό, καθώς ο Ουσμάν Κρουμπάλι θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι "ασπρόμαυροι" την Παρασκευή (15/12) ολοκλήρωσαν τη... μίνι - προετοιμασία τους για το "ντέρμπι" των... Δικεφάλων και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Ουσμάν Κρουμπάλι να προπονείται παρότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος από το διάστρεμμα που τον είχε ταλαιπωρήσει. `

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του παρατήρησε πως "παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και μετά την αλλαγή προπονητή, έκανε δύο πολύ μεγάλες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Εστουδιάντες, οπότε έρχεται με καλή ψυχολογία. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε σκληρή άμυνα, για να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού της ΑΕΚ, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να βρούμε τρόπο να προκαλέσουμε προβλήματα με το παιχνίδι μας".

Επίσης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε πως " στο παιχνίδι κόντρα στην Λούντβιχσμπουργκ ξοδέψαμε πολλή ενέργεια για να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο παιχνίδια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας και θεωρώ ότι οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ