ΠΑΟΚ

Παίζει με τον Πανιώνιο ο Μαργαρίτης

Παίζει με τον Πανιώνιο ο Μαργαρίτης
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα ενισχύσει τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Βίκος Cola (9/5, 18:00, κ.θ.), καθώς τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (8/5) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο Βίκος Cola (9/5, 18:00, κ.θ.) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να ανεβάζει "στροφές".

Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά την Τρίτη (8/5) προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Επίσης, στην "ασπρόμαυρη" αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα βρίσκονται και οι Τεράν Πέτεγουεϊ, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλωνας Τσόχλας, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: " Επιστρέφοντας στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και πάνω σε αυτό δουλέψαμε, ώστε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς για να είμαστε άμεσα έτοιμοι, για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει στην κατηγορία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετή πίεση και να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Χρειαζόμαστε μία νίκη για να κλείσουμε θέση στην τετράδα και για να την πετύχουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, στοιχείο που μας έλειψε στο τελευταίο παιχνίδι, να μείνουμε αφοσιωμένοι στο πλάνο μας, με ενέργεια στην άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ