ΠΑΟΚ

Παίρνει Σόμπεϊ ο ΠΑΟΚ

Παίρνει Σόμπεϊ ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αυστραλία ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αυστραλού γκαρντ Νέιθαν Σόμπεϊ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζόρνταν Σάιμπερτ στον αριστερό ώμο στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να βγει άμεσα στην αγορά για να βρει παίκτη. Και αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα από τα Αυστραλιανά ΜΜΕ δεν άργησε να τον βρει.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Αυστραλό γκαρντ Νέιθαν Σόμπεϊ (26 χρονών, 1.93 μέτρα). Ο Σόμπεϊ την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στους Adelaide 36ers, έχοντας 15.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 40.2% στα τρίποντα σε 27.4 λεπτά συμμετοχής, κερδίζοντας μάλιστα και το βραβείο του Πιο Βελτιωμένου παίκτης της χρονιάς.

Η έλευση του Σόμπεϊ πάντως δεν σημαίνει απαραίτητα την αντικατάσταση του Σάιμπερτ. Ο λόγος είναι ότι ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν μέχρι στιγμής με ξένους παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλει ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει και τους δύο, περιμένοντας την αποκατάσταση του Σάιμπερτ.

Ο Σόμπεϊ πάντως λογικά δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου (4/3) με τα Τρίκαλα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Basketball Champions League - και άρα δεν θα αγωνιστεί στην ρεβάνς με την Τενερίφη - αφού έχει λήξει η σχετική προθεσμία που είχε θέσει η FIBA για προσθήκη ή αλλαγή παικτών στην διοργάνωση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο με στιγμές του Σόμπεϊ στο Πρωτάθλημα της Ωκεανίας:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ