ΠΑΟΚ

"Πάει" καλά το θέμα Γλυνιαδάκη στον ΠΑΟΚ

"Πάει" καλά το θέμα Γλυνιαδάκη στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη είναι ο ΠΑΟΚ και από τις δύο πλευρές προκύπτει πως το ζήτημα της πιθανής συνεργασίας είναι σε καλό δρόμο

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Φάρο για τον Γάιο Σκορδίλη, στον ΠΑΟΚ δεν το... έβαλαν κάτω αναφορικά με την ενίσχυση στην ρακέτα με Ελληνα ψηλό.

Ο "Δικέφαλος" είναι σε ανοιχτή γραμμή με το στρατόπεδο του Ανδρέα Γλυνιαδάκη για τον οποίο έχουμε αναφερθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό σχετικά με τους "ασπρόμαυρους" (παράλληλα είχαμε κάνει σχετική αναφορά στο ζήτημά του μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Σκορδίλη στον Φάρο) και από την πλευρά του παίκτη η θέση που προέκυπτε το βράδυ της Τετάρτης (20/7) αναφορικά με την προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ είναι πως βρίσκεται σε καλό δρόμο το ζήτημα.

Τονίζεται πάντως πως υπάρχουν επαφές και με άλλες ομάδες αλλά και ότι έχει "αναπτυχθεί" καλή σχέση με το στρατόπεδο του "Δικεφάλου", στις τάξεις του οποίου παραδέχονται πως το ζήτημα του Γλυνιαδάκη είναι σε καλό δρόμο (πιθανόν το θέμα να τελειώσει σύντομα, αν όλα πάνε καλά). Σχετικά με τον Τζος Χάγκινς το θέμα του εξαρτάται από τον Ελληνα ψηλό.

Αν παρουσιαστεί... εμπλοκή στο θέμα Γλυνιαδάκη, τότε ο ΠΑΟΚ θα "πάει" για Αμερικανό σέντερ και έτσι θα πρέπει να καλυφτεί αλλιώς το ζήτημα του κόμπο-γκαρντ, θέση που μπορεί να αγωνιστεί ο Χάγκινς. Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στο ζήτημα του Ελληνα ψηλού, τότε ο "Δικέφαλος" θα μπορέσει να "τρέξει" το ζήτημα του Χάγκινς (αν δεν παρουσιαστεί κάποια λύση που ενδεχομένως αρέσει περισσότερο στον ΠΑΟΚ) ώστε να ανακοινωθεί ο παίκτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ