ΠΑΟΚ

Οταν ο Βασιλειάδης "πλήγωσε" τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ INTIME SPORTS

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός "πλησιάζει" και το Sport24.gr θυμάται παιχνίδια που έγιναν στο "Παλατάκι" μεταξύ των δύο ομάδων και στα οποία ο Κώστας Βασιλειάδης συνέβαλε πολύ για να πάρει τη νίκη ο "Δικέφαλος".

Ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα (2/11, 18.00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα πολύ δύσκολο ματς για τον "Δικέφαλο" που είναι... ντεφορμέ. Σίγουρα οι "ασπρόμαυροι" περιμένουν πολλά από τον Κώστα Βασιλειάδη ο οποίος παλαιότερα όντας παίκτης του ΠΑΟΚ, πρωταγωνίστησε σε αρκετά παιχνίδια που είχαν υψηλό δείκτη δυσκολίας. Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω για να δούμε πότε ο Βασιλειάδης είχε "πληγώσει" τον Ολυμπιακό σε νικηφόρους (για τους "ασπρόμαυρους") αγώνες πρωταθλήματος που έγιναν στο "Παλατάκι"...

Ηταν η σεζόν 2004-05 όταν ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει τους "ερυθρόλευκους" με σκορ 83-73. Ο Βασιλειάδης είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση και είχε πετύχει 19 πόντους με 4/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 2/3 βολές. Ακόμη είχε δώσει δύο ασίστ και είχε "μαζέψει" οχτώ ριμπάουντ. Επίσης ήταν πολύ καλός και στην εντός έδρας νίκη (74-70) κόντρα στον Ολυμπιακό την σεζόν 2003-04. Συγκεκριμένα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είχε 14 πόντους με 1/2 δίποντα, 4/11 τρίποντα, πήρε πέντε ριμπάουντ και έδωσε δύο ασίστ.

"Στοπ" στο γρήγορο τέμπο του Ολυμπιακού

Απέναντι στον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ έχουν τρομερά δύσκολο έργο καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ποιοτική ομάδα και ο "Δικέφαλος" ακόμη "ψάχνεται". Στους "ασπρόμαυρους" θεωρούν πως δεν θα πρέπει να αφήσουν το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχει γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι του και έτσι θέλουν να βάλουν "φρένο" στο να μην έχουν την δυνατότητα να "τρέξουν" οι παίκτες του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MOTION TEAM - ()

Στις τάξεις του οποίου υπάρχει ο Γιάννης Αθηναίου με τον οποίο "φλέρταρε" ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι (μάλιστα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής βρέθηκε αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ όμως το γεγονός πως γι' αυτόν ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός, τον έκανε τελικά να επιλέξει τους "ερυθρόλευκους") αλλά και ο Μιχάλης Τσαιρέλης που πέρασε με επιτυχία από τον "Δικέφαλο" τις σεζόν 2012-13 και 2013-14 (είχε εξαιρετικές εμφανίσεις σε πολλά ματς).

Για τον Ελληνα φόργουορντ υπάρχει άριστη άποψη στον ΠΑΟΚ και εάν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν συνεχίσει στους Πειραιώτες, υπάρχει πιθανότητα ο "Δικέφαλος" να ασχοληθεί μαζί του (φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη για την επόμενη σεζόν, αλλά ο Τσαιρέλης είναι μια... ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη για τον ΠΑΟΚ αφού για τον τελευταίο στους "ασπρόμαυρους" στάζουν μέλι). Βέβαια το κασέ του πλέον είναι υψηλό αλλά με πιθανή "είσοδο" του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ, θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ