ΠΑΟΚ

Όταν ο ΠΑΟΚ "πλήγωσε" τον Κιριλένκο...

Όταν ο ΠΑΟΚ "πλήγωσε" τον Κιριλένκο...
INTIME SPORTS

Το τελευταίο "διπλό" του ΠΑΟΚ στη Ρωσία ήταν αυτό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 1999, με τον Αντρέι Κιριλένκο να αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ρωσικής ομάδας σε εκείνο το ματς. To Sport24.gr θυμάται.

Πάρα πολλά χρόνια δίχως "διπλό" στη Ρωσία... Η τελευταία επιτυχία του ΠΑΟΚ (αγωνίζεται με την Κίμκι την Τετάρτη) στη συγκεκριμένη χώρα ήταν στις 17/11/99. Τότε ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 71-82 για τους ομίλους της Ευρωλίγκας και από τότε δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης στη Ρωσία. Ας θυμηθούμε εκείνο το ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε "πληγώσει" τον Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος τότε έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ...

Ο "Δικέφαλος" στο παιχνίδι αυτό είχε ως πρώτους σκόρερ τους Αμερικανούς, Εντουαρντς και Αλεξάντερ (είχε και 11 ριμπάουντ) με 22 πόντους. Τρίτος σκόρερ ήταν ο Κολντεμπέλα με 14 πόντους, ο Βετούλας είχε 2, ο Μπαλογιάννης 8, ο Περάλ 3, ο Μπαζάρεβιτς 7 και ο Γιαννούλης 4. Από την ΤΣΣΚΑ πρώτος σκόρερ ήταν ο Κιριλένκο με 18 πόντους που όμως δεν ήταν αρκετοί για να κάνουν μεγάλη "ζημιά" στον ΠΑΟΚ. Ο Καράσεφ με 17 πόντους και ο Νταινένκο με 15 συμπλήρωναν την πρώτη τριάδα των σκόρερ της ΤΣΣΚΑ.

Περί Μπρέμερ

Στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα για τον Τζέι Αρ Μπρέμερ για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η Κόνιασπορ. Εκτιμάται στην ομάδα πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ