ΠΑΟΚ

Όταν ο Ντούβνιακ ήταν στα "ασπρόμαυρα" και... άρεσε

Στην προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο Ούρος Ντούβνιακ ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα των παικτών του "Δικέφαλου" αναφορικά με τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, ενίσχυσε την περιφέρειά του με τον Ούρος Ντούβνιακ , του οποίου το όνομα είχε αποκαλύψει το Sport24.gr για τον "Δικέφαλο". Στις τάξεις της ομάδας είχαν πολύ καλή άποψη για τον παίκτη από την προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ καθώς είχε παίξει ξανά στον "Δικέφαλο" την σεζόν 2011-12.

Τι έκανε ο Σέρβος όταν είχε φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα; Προσαρμόστηκε σχετικά γρήγορα (το πρώτο του ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν στις 22/01/2012) και μάλιστα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της αγωνιστικής χρονιάς 2011-12, είχε τον πέμπτο μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων (9.4 ανά αγώνα) ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, πίσω από αυτούς των Δήμου Ντικούδη, Γιάννη Καλαμπόκη, Μάρκους Γκόρι και Νίκου Παππά.

Σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του, έπαιζε 25 λεπτά μέσο όρο (σ.σ. μιλάμε για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) ενώ το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε απέναντι στο Περιστέρι στο "Παλατάκι" (νίκη για τον "Δικέφαλο" με 74-70) έχοντας πετύχει 20 πόντους και συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Σε κάποια ματς μάλιστα έδειξε... κρύο αίμα σε κρίσιμα σημεία αναλαμβάνοντας με επιτυχία να σκοράρει όταν η μπάλα "έκαιγε". Σε γενικές γραμμές... άρεσε κατά το πέρασμά του την σεζόν 2011-12 και αυτό μέτρησε πολύ για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ φέτος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ