ΠΑΟΚ

Όταν ο κόσμος χειροκρότησε τον Σχορτσανίτη

Όταν ο κόσμος χειροκρότησε τον Σχορτσανίτη
Σχορτσανίτης INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ πριν το ξεκίνημα του αγώνα με την Λιέτουβος Ρίτας αλλά και όταν έγινε αλλαγή καθώς αναγνωρίστηκε η μέχρι εκείνη την στιγμή προσφορά του (videos)

Είναι φανερό πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι μια... διαφορετική ομάδα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στις τάξεις του, σε σχέση με την αγωνιστική συμπεριφορά που έδειχνε πριν αποκτηθεί ο Ελληνας σέντερ.

Ο "Σόφο" εκτός του ότι είναι ικανός να "τελειώνει" φάσεις και γενικώς να προσφέρει πολλά μέσα στην ρακέτα, έχει την δυνατότητα να "τραβάει" αντιπάλους πάνω του και να δημιουργούνται ελεύθεροι χώροι για τους συμπαίκτες του ώστε να σουτάρουν με καλές προϋποθέσεις.

Ο Σχορτσανίτης την Τετάρτη (11/11) αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο "Παλατάκι" ως παίκτης του ΠΑΟΚ και ο κόσμος του "Δικεφάλου" αρχικά του "έδωσε" το "ζεστό" του χειροκρότημα κατά την παρουσίαση των "ασπρόμαυρων", πριν ξεκινήσει ο αγώνας με την Λιέτουβος Ρίτας.

Είναι γεγονός πως ο Ελληνας σέντερ συνέβαλε αρκετά για να κάνει καλή αρχή στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και έτσι όταν αντικαταστάθηκε (σ.σ. για πρώτη φορά στο ματς), οι φίλοι του "Δικέφαλου" τον χειροκρότησαν ξανά αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την προσφορά του μέχρι εκείνη την στιγμή.

Δείτε videos...


allagi sofo xeirokrotimata από olaPAOK


parousiasi sofo xeirokrotimata από olaPAOK
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ