ΠΑΟΚ

Οριστικά στους ομίλους του Champions League ο ΠΑΟΚ

Οριστικά στους ομίλους του Champions League ο ΠΑΟΚ
Γαλατσόπουλος Μαρκόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O ΠΑΟΚ θα συμμετέχει απευθείας στους ομίλους του Champions League και όχι στα προκριματικά της διοργάνωσης, μια εξέλιξη που "φέρνει" σημαντικά έσοδα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα "γλιτώσει" τα προκριματικά του Champions League, όπως αναμενόταν καθώς την Τετάρτη (29/6) έγινε γνωστό πως ο "Δικέφαλος" θα συμμετέχει απευθείας στα προκριματικά της νεοσύστατης διοργάνωσης . Ενα θέμα το οποίο είχε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό το Sport24.gr που είχε αναφερθεί στην συγκεκριμένη προοπτική δεδομένου πως η διάθεση της AEK ήταν να πάρει μέρος στο Eurocup.

Οι "ασπρόμαυροι" επωφελήθηκαν από το γεγονός πως η "Ενωση" δεν ήταν θετική στο να συμμετέχει στην διοργάνωση της FIBA, έτσι ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα πάρει την θέση της ΑΕΚ και θα έχει έσοδα της τάξεως των 100.000 ευρώ από την συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League. Μια εξέλιξη αναμφίβολα πολύ σημαντική για τον "Δικέφαλο" σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι. Οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο Champions League αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τα μέσα του Οκτώβρη.

Στο μεταξύ και... τυπικά δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Θαντ ΜακΦάντεν για τον "Δικέφαλο" καθώς την Τετάρτη (29/6) ανακοινώθηκε από την Νανσί. Είχαμε αναφέρει πως ο Αμερικανός ήθελε να "εξαργυρώσει" την καλή χρονιά που έκανε στην ΑΕΚ Λάρνακας παίρνοντας ένα αρκετά καλό συμβόλαιο για την νέα σεζόν και έτσι κατέληξε στην γαλλική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ μετά την διορία τριών εβδομάδων που ζήτησε ο Κιθ Κλάντον για να απαντήσει με αποτέλεσμα ήδη η ομάδα να ψάχνει για άλλον σέντερ (αν σε αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων ο ΠΑΟΚ δεν βρει αυτό που ψάχνει και ο Αμερικανός δεν βρει σύλλογο, τότε το θέμα συνεργασίας των δύο πλευρών θα παραμείνει ανοιχτό) και το γεγονός πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης του ΜακΦάντεν, θα πρέπει να αναπροσαρμόσει κάπως τα πλάνα του αναφορικά με τις θέσεις που θα επιλέξει κάποιον νεαρό Αμερικανό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ