ΠΑΟΚ

Ομπραντόιρο και άλλοι συζητούν με Βασιλειάδη

Ομπραντόιρο και άλλοι συζητούν με Βασιλειάδη
Βασιλειάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι σε επαφές με 3-4 ομάδες της Ισπανίας για να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σεζόν. Άμεσα αναμένεται η απόφασή του.

Οπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ τελείωνε νωρίς τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα είχαν γίνει σκέψεις στο στρατόπεδο του Κώστα Βασιλειάδη προκειμένου να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ένας σύλλογος με τον οποίο έχει συζητήσεις ο παίκτης είναι η Ομπραντόιρο (όπως επιβεβαιώνεται και από τον ατζέντη του Βασιλειάδη) αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή. Οπως προκύπτει από το στρατόπεδο του Βασιλειάδη υπάρχουν 3-4 ομάδες της Ισπανίας που συζητούν με τον Ελληνα παίκτη ο οποίος ενδεχομένως μέχρι και την Μ. Παρασκευή να έχει πάρει την οριστική του απόφαση που θα παίξει.

Ζήτησε το λέτερ οφ κλίαρενς του Βασιλειάδη η ισπανική ομοσπονδία

Ο Βασιλειάδης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία ως το τέλος της σεζόν και αυτό φαίνεται από το ότι από τον ΠΑΟΚ υπάρχει η ενημέρωση πως ζητήθηκε το λέτερ οφ κλίαρενς του παίκτη (στον "Δικέφαλο" λέγεται πως προφανώς αυτό έγινε για την Ομπραντόιρο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες ομάδες που συζητούν με τον Βασιλειάδη). Στο μεταξύ από την Μ. Παρασκευή θα αρχίσουν να φεύγουν από την Θεσσαλονίκη οι ξένοι που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ (την Μ. Πέμπτη θα υπάρχει γεύμα) και συγκεκριμένα θα αναχωρήσει την συγκεκριμένη μέρα ο Νίκολα Μάρκοβιτς ενώ το σαββατοκύριακο θα φύγουν οι Αμερικανοί (Κλάντον και Χάτσερ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ