ΠΑΟΚ

Ομιλία Πρέλεβιτς σε παίκτες

Ομιλία Πρέλεβιτς σε παίκτες

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς πριν την έναρξη της προπόνησης της Κυριακής (24/4), μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στην ΑΕΚ, αρκεί να το πιστέψει.

Στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο "Παλατάκι" είναι αναγκασμένοι να "κοιτάξουν" μπροστά καθώς ακολουθεί το τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Μ. Τετάρτη (27/4).

Μάλιστα πριν την έναρξη της προπόνησης, στους παίκτες μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ενώ από εκεί και πέρα οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης έμειναν εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους (πρόγραμμα συντήρησης).

Για την ομιλία του προέδρου του ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ αναφέρει: "Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε σε όλη την ομάδα για την χαμένη ευκαιρία του Σαββάτου και επεσήμανε πως όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση, αρκεί η ομάδα να το πιστέψει και να βγάλει στο γήπεδο τις πραγματικές της δυνατότητες".

Στο μεταξύ, την Δευτέρα (25/4) στον ΠΑΟΚ θα ξέρουν πότε θα υπάρχει η απολογία για το θέμα του Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ είπε στον στον διαιτητή Πηλοΐδη "άντε γ$%# εσύ ρε" και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ