ΠΑΟΚ

Όλοι "μέσα" εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη διάθεσή του την Δευτέρα και η προετοιμασία του "Δικεφάλου" κυλά δίχως προβλήματα για τον τρίτο αγώνα με την ΑΕΚ.

Kανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής ο Σούλης Μαρκόπουλος εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ (θα γίνει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ), δεδομένου πως στη διάθεσή του είναι όλοι οι παίκτες.

Θυμίζουμε πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε κάνει ένεση για να παίξει απέναντι στην "Ενωση" καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε πρόβλημα στη μέση ενώ ο Μιλένκο Τέπιτς κούτσαινε μετά το τέλος του σαββατιάτικου ματς. Η ΚΑΕ αναφέρει τα εξής για την προπόνηση της Δευτέρας: "Βίντεο και προπόνησης τακτικής στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή όλων των παικτών. Αύριο στις 13:00 η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τον τρίτο και καθοριστικό αγώνα με την ΑΕΚ".

Ως γνωστόν ο Απόλλωνας Τσόχλας είναι τραυματίας καθώς υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε επέμβαση για το κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου στο αριστερό του χέρι, οπότε είναι δεδομένη η απουσία του από τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Τέλος να σημειωθεί ότι μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, στον ΠΑΟΚ δεν είχε "φτάσει" κλήση σε απολογία για το θέμα του Κώστα Βασιλειάδη ο οποίος στο σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΚ είπε στον διαιτητή Πηλοΐδη " άντε γ$%# εσύ ρε"και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ