ΠΑΟΚ

Οι χορηγοί, το άριστο κλίμα και ο Κοντομηνάς

Οι χορηγοί, το άριστο κλίμα και ο Κοντομηνάς
INTIME SPORTS

Οι Μαλέλης, Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος την Πέμπτη συζήτησαν με διάφορους χορηγούς, οι επαφές πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα ενώ υπήρξε συνάντηση και με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Συνάντηση με χορηγούς είχαν την Πέμπτη (9/7) ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Οι συζητήσεις έγιναν στο ξενοδοχείο "Hilton" και προκύπτει πως οι επαφές πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συζήτησαν με τρεις -σοβαρούς- χορηγούς αλλά και με άλλους μικρότερου βεληνεκούς. Η πρώτη εταιρία δραστηριοποιείται σε φαρμακευτικά προϊόντα, η δεύτερη εταιρία είναι εισαγωγής-εξαγωγής προϊόντων και η τρίτη εταιρία είναι κατασκευαστική.

Εξαιτίας της κατάστασης που υπάρχει το τελευταίο διάστημα και της ειδικής βαρύτητας που έχει διαμορφωθεί λόγω των τελευταίων γεγονότων στη χώρα μας, η υλοποίηση των συμφωνιών θα γίνει μετά την ομαλοποίηση του τραπεζικού συστήματος. Υπάρχουν πάντως εξαιρετικές προϋποθέσεις για συνεργασία των δύο πλευρών...

Κουβέντα με Κοντομηνά

Μέσα στο πλαίσιο της κατά τα άλλα επιτυχούς επίσκεψης των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, υπήρξε συνάντηση με τον Δημήτρη Κοντομηνά τον οποίο οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" ευχαρίστησαν για την έως τώρα συνεργασία. Μάλιστα έγινε λόγος για την ανεύρεση διαφόρων μορφών συνεργασίας-επικοινωνίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ