ΠΑΟΚ

Οι χορηγίες, ο Αμερικανός σέντερ και ο Μαυροειδής

Οι χορηγίες, ο Αμερικανός σέντερ και ο Μαυροειδής

Ο Μάνος Μαλέλης που σκοπεύει να έχει επαφές για το θέμα των χορηγιών, η περίπτωση Αμερικανού ψηλού και η απόφαση του Δημήτρη Μαυροειδή.

Τον ΠΑΟΚ πρόκειται να εκπροσωπήσουν στην κλήρωση του πρωταθλήματος που θα γίνει την Τρίτη οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος και Κώστας Χαραλαμπίδης.

Η ομάδα είχε ρεπό την Δευτέρα ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νωρίς το πρωί η προπόνηση αφού μετά στο πρόγραμμα υπάρχει το ταξίδι στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα ο Μάνος Μαλέλης το επόμενο διάστημα σκοπεύει να έχει επαφές με υποψήφιους χορηγούς για την ΚΑΕ.

Στην μέση υπάρχει πάντα το ζήτημα των capital controls και γι' αυτό των θέμα των χορηγιών είχε "παγώσει" για τα καλά μέσα στον Αύγουστο. Θα προσπαθήσει όμως να το "τρέξει" ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά και τώρα που τελείωσαν οι εκλογές, ίσως να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι με τις χορηγίες.

Ο Μαυροειδής και ο Αμερικανός

Όσον αφορά το θέμα του σέντερ στον ΠΑΟΚ λένε πως όσο δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα ο Δημήτρης Μαυροειδής, δεν αποκλείουν την περίπτωσή του. Πάντως "κυκλοφορεί" το σενάριο πως ο τελευταίος πιθανόν να παραμείνει στην Κηφισιά... Από τον ατζέντη του λέγεται πως ο παίκτης έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ αλλά και την αθηναική ομάδα και μέσα σε αυτές υπάρχει η περίπτωση αποδέσμευσης σε κάποιες χρονικές περιόδους (πάντως αυτό προκαλεί εντύπωση σχετικά με τον "Δικέφαλο" γιατί στον ΠΑΟΚ έχουν τονίσει πως δεν θέλουν η ομάδα να στηρίζεται σε παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν μέσα στην σεζόν).

Πάντα με βάση τα όσα "βγαίνουν" από τον μάνατζερ του, ο Μαυροειδής θα πάρει την απόφασή του την Τρίτη. Να σημειωθεί πάντως πως από την πιάτσα των ατζέντηδων προκύπτει πως ο "Δικέφαλος" είναι σε καλό δρόμο όσον αφορά το θέμα απόκτησης Αμερικανού ψηλού (τουλάχιστον αυτό φέρεται να έχει μεταφέρει άνθρωπος του ΠΑΟΚ και υπάρχει μια πληροφορία πως από πλευράς "Δικέφαλου" έχει τονιστεί πως αυτός ο καλαθοσφαιριστής έχει περάσει από ομάδα του ΝΒΑ, αν και αυτό το τελευταίο δεν επιβεβαιώνεται από ανθρώπους της ομάδας).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ