ΠΑΟΚ

Οι ώρες των αφίξεων των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι ώρες των αφίξεων των παικτών του ΠΑΟΚ
Γλυνιαδάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τις ώρες κατά τις οποίες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Νέναντ Μιλιένοβιτς, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Ζάνις Πέινερς και Μπράντον Τέιλορ,

Aρκετές αφίξεις παικτών του ΠΑΟΚ έχουν προγραμματιστεί την Τρίτη (την Τετάρτη θα υπάρχει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του "Δικεφάλου").

Συγκεκριμένα την αυριανή (16/8) μέρα θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη οι Μιλιένοβιτς, Σάιμπερτ και Γλυνιαδάκης ενώ μετά τα μεσάνυχτα θα φτάσει ο Ζάνις Πέινερς και την Τετάρτη το πρωί θα είναι στην Ελλάδα και ο Μπράντον Τέιλορ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ: "Ο Nenad Miljenovic ανοίξει από το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) τον χορό των αφίξεων των νέων παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15:25 την Τρίτη (με πτήση από το Βελιγράδι), ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα φτάσει (οδικώς) στη Θεσσαλονίκη και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Ο Jordan Sibert αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 20:30 την Τρίτη (16/8) με πτήση από ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα (02:10 της Τετάρτης, 17/8) θα φτάσει ο Žanis Peiners με απευθείας πτήση από τη Ρίγα της Λετονίας. Οι αφίξεις των νέων παικτών του ΠΑΟΚ θα συνεχιστούν το πρωί της Τετάρτης (18/8) με τον Brandon Taylor, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 11:50 μέσω Αθηνών".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ