ΠΑΟΚ

Οι πόνοι του Μάρκοβιτς και ο Μαργαρίτης

Οι πόνοι του Μάρκοβιτς και ο Μαργαρίτης
INTIME SPORTS

Την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Νίκολα Μάρκοβιτς για το πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη. Δεν "φέρνει" ανησυχία η κατάσταση του Βαγγέλη Μαργαρίτη που υπέστη διάστρεμμα.

O ΠΑΟΚ είδε δύο... απρόοπτα κατά την διάρκεια του αγώνα με την Αβτοντορ καθώς τραυματίστηκαν οι Νίκολα Μάρκοβιτς και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ο πρώτος είχε έντονο σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και ο δεύτερος υπέστη διάστρεμμα α' βαθμού. Τους δύο παίκτες είδε την Πέμπτη (10/12) ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Κώστας Σαμαράς.

Για τον Μάρκοβιτς εκφράζεται μια ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ καθώς ο Σέρβος εξακολουθεί να πονάει (λιγότερο πάντως σε σχέση με την Τετάρτη) και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Παρασκευή. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα οποία περιμένουν στον "Δικέφαλο", θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος του Σέρβου. Λογικά δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις αλλά όπως και να έχει, η μαγνητική θα "δείξει" σε τι κατάσταση είναι ο Σέρβος.

Σχετικά με τον Μαργαρίτη, δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του και αναμένεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναικό. Ακόμη και να μην προπονηθεί την Παρασκευή (αν και υπάρχει περίπτωση να πάρει μέρος στο πρόγραμμα), αυτό θα γίνει περισσσότερο για προληπτικούς λόγους. Ο Κώστας Κακαρούδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ως γνωστόν αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιξε απέναντι στην Αβτοντορ και την Πέμπτη νιώθει καλύτερα.

Την Παρασκευή θα φανεί αν είναι σε θέση να προπονηθεί. Σε ό,τι αφορά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Αβτοντορ, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν κάποια αρνητική ένδειξη για μη παραμονή του παίκτη (τουλάχιστον με τα δεδομένα που ισχύουν ως τώρα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ