ΠΑΟΚ

Οι πέντε φετινές ήττες ήρθαν νωρίς

Οι πέντε φετινές ήττες ήρθαν νωρίς
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ στα πρώτα του οκτώ ματς στο πρωτάθλημα έχει πέντε ήττες ενώ την περσινή σεζόν έφτασε στον αντίστοιχο αριθμό αρνητικών αποτελεσμάτων όταν έδωσε 17 αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ είχε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα πριν αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα αλλά στο ματς (5/12) με τους Πατρινούς τα... χάλασε. Ηττήθηκε με 69-68 μετά από φόλοου του Σάντλερ και έτσι μπήκε τέλος στο νικηφόρο του σερί. Πλέον μετά το παιχνίδι με το σύνολο του Κώστα Μέξα ο "Δικέφαλος" έχει πέντε ήττες σε οχτώ ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα και αυτό σίγουρα είναι κάτι... ασυνήθιστο για μια ομάδα του επιπέδου του ΠΑΟΚ, ειδικά με την καλή πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2014-15) χρειάστηκε να περάσουν 17 αγώνες στη Basket League για να γνωρίσει ο "Δικέφαλος" την πέμπτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Ηταν 18/02/15 όταν έχασε εκτός έδρας από τον Κόροιβο (κόντρα στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, ο ΠΑΟΚ είχε δώσει το 17ο παιχνίδι του) και αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα προστέθηκε σε εκείνα απέναντι στον Ολυμπιακό (εκτός έδρας ήττα), τον Απόλλωνα Πατρών (εκτός έδρας ήττα) και τον Αρη (εντός και εκτός έδρας ήττα).

Οπως γίνεται αντιληπτό, οι πέντε ήττες στη Basket League κατά την τρέχουσα σεζόν ήρθαν... πολύ νωρίς για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με το πότε είχε γνωρίσει τον συγκεκριμένο αριθμό ηττών την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά. Φέτος (2015-16) ο "Δικέφαλος" είχε τρία ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ, Αρη και Ολυμπιακό στα πρώτα του οχτώ παιχνίδια και πέρυσι (2014-15) στα πρώτα του 17 ματς ο ΠΑΟΚ είχε "συγκρουστεί" μεταξύ άλλων με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό, την ΑΕΚ και τον Αρη (δύο φορές, μια στο Παλέ και μια στο "Παλατάκι").

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ