ΠΑΟΚ

Οι πέντε "διψήφιοι" και το... ρεκόρ

Οι πέντε "διψήφιοι" και το... ρεκόρ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων στο ματς με τον Πανιώνιο, κάτι που δεν συνέβη σε άλλο παιχνίδι του φέτος στην διάρκεια της σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά.

Επιθετικός πλουραλισμός για τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο αφού οι "ασπρόμαυροι" είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων... Συγκεκριμένα αυτοί ήταν οι Λάνγκφορντ (15 πόντους), Οντουμ (14 πόντους), Κάρτερ (10 πόντους), Σαλούστρος (10 πόντους) και Βον (13 πόντους), με τον "Δικέφαλο" έτσι να παίρνει βοήθειες από αρκετούς παίκτες του όσον αφορά το σκοράρισμα.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ έκανε και ένα... ρεκόρ στο ματς του Σαββάτου (28/2), δεδομένου πως για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν είχε σε παιχνίδι του πέντε παίκτες που ήταν "διψήφιοι". Υπήρξαν αγώνες κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς που ο "Δικέφαλος" είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (αυτό έγινε σε 13 παιχνίδια) αλλά ως... εκεί. Πέντε "διψήφιους" δεν είχε σε κανένα ματς φέτος, μέχρι να "έρθει" ο αγώνας κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι... διψήφιοι στο διάστημα του ντεφορμαρίσματος

Ας δούμε και τι έγινε στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ ήταν ντεφορμέ μέσα στον Φλεβάρη και πριν το ματς με τους "κυανέρυθρους" μετρούσε έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια του. Ο "Δικέφαλος" στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε μόνο τον Λάνγκφορντ που ήταν "διψήφιος", στα ματς με Άρη (εντός και εκτός έδρας) Κόροιβο, Λιμόζ και Καντού είχε τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ενώ στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ είχε τέσσερις παίκτες που ήταν "διψήφιοι".

Οι ευχές της ΚΑΕ σε Μαρκόπουλο

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ έστειλε τις ευχές της στον Σούλη Μαρκόπουλο καθώς σήμερα (1/3) έχει γενέθλια και "κλείνει" τα 66 του χρόνια. Αναλυτικά: " Χρόνια πολλά στον έναν και μοναδικό Σούλη Μαρκόπουλο που σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Η ενέργειά του, η αγάπη του για το μπάσκετ, οι γνώσεις και η ικανότητά του είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους".Ακόμη, η ΚΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Ανδρέου, ο οποίος είναι πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ