ΠΑΟΚ

Οι παραμονές καλαθοσφαιριστών και τα τηλεοπτικά

Οι παραμονές καλαθοσφαιριστών και τα τηλεοπτικά
INTIME SPORTS

Θετικοί στον ΠΑΟΚ για την παραμονή του Γιώργου Δέδα, πιθανότατα θα "κλείσει" θετικά το θέμα των ανανεώσεων με τους Οντουμ και Κακαρούδη. Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Δευτέρα ο Πρέλεβιτς.

Ο ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν έχει... σίγουρους τους Χαραλαμπίδη, Μαργαρίτη, Σαλούστρο, Τσόχλα, Λιάπη και Κώττα (όλοι έχουν συμβόλαια). Τι γίνεται με τους άλλους; Για τον Γιώργο Δέδα υπάρχει η λεπτομέρεια ότι μέσω μια οψιόν (ως τις 30 του Ιούνη) ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας είναι θετικοί για την παραμονή του έμπειρου καλαθοσφαιριστή. Θετικοί είναι και για τον Κώστα Κακαρούδη ... Θεωρούν πως βοήθησε αρκετά πριν τραυματιστεί και έτσι πιθανότητα κι αυτός θα παραμείνει στην ομάδα. Οσον αφορά τον Τζέικ Οντουμ, έχουμε αναφέρει πως υπάρχει η εκτίμηση πως θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Εκτός αν υπάρξει μια μεγάλη πρόταση για τον Αμερικανό και αλλάξει τα δεδομένα. Για τους Κακαρούδη και Οντουμ πιθανόν το επόμενο διάστημα να "κλείσει" το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας μαζί τους.

Η περίπτωση των Αθηναίου και Σκορδίλη

Από εκεί και πέρα οι περιπτώσεις των Λάνγκφορντ και Μπρέμερ είναι διαφορετικές λόγω του υψηλού κασέ τους. Στο μεταξύ να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου (δεν είναι φθηνός) αν αυτός δεν μείνει στην ΑΕΚ ενώ από την επόμενη εβδομάδα ίσως υπάρχουν εξελίξεις με τον Γάιο Σκορδίλη (μέσα στην άνοιξη είχαμε αποκαλύψει το όνομά του και υπάρχει επαφή με τον ατζέντη του).

Στην Αθήνα για τα τηλεοπτικά ο Πρέλεβιτς

Στην Αθήνα πρόκειται να βρεθεί την Δευτέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς γιατί έχει προγραμματιστεί να γίνει Δ.Σ. από τον ΕΣΑΚΕ. Το θέμα που θα απασχολήσει είναι τα τηλεοπτικά. Στον "Δικέφαλο" περιμένουν τις εξελίξεις που θα προκύψουν για να μελετήσουν τις επόμενες κινήσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ