ΠΑΟΚ

Οι "μνηστήρες" για τον Χάτσερ

Οι "μνηστήρες" για τον Χάτσερ
Χάτσερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον Γουίλιαμ Χάτσερ έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από σύλλογο της Ισπανίας αλλά και από την Βέντσπιλς την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Champions League. Το μυαλό στην απόκτηση του τελευταίου ξένου παίκτη.

Με τις εμφανίσεις που έκανε ο Γουίλιαμ Χάτσερ την σεζόν 2015-16, θα έμοιαζε... ιδανική η παραμονή του στον ΠΑΟΚ (αυτό γιατί ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός σε πολύ μεγάλο κομμάτι της σεζόν).

Η παρουσία του καλαθοσφαιριστή στην Ελλάδα ( την Κυριακή βρέθηκε στον γάμο του γυμναστή των "ασπρόμαυρων" ) δεν φαίνεται πως θα αλλάξει κάτι σε σχέση με τα δύσκολα δεδομένα (λόγω του υψηλού κασέ του παίκτη) που υπήρχαν για το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο" αφού από τον εκπρόσωπο του Χάτσερ δεν προκύπτουν πιθανότητες παραμονής του καλαθοσφαιριστή στους "ασπρόμαυρους".

Για τον Αμερικανό να σημειωθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο της Ισπανίας αλλά και από την Βέντσπιλς την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Champions League, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν θεωρείται τόσο πιθανό το σενάριο ο Χάτσερ να καταλήξει στους Λετονούς. Ο ΠΑΟΚ την δεδομένη χρονική στιγμή "καίγεται" αλλά δεν βιάζεται για την απόκτηση ενός κόμπο-γκαρντ (θα είναι ο τελευταίος ξένος της ομάδας). Ωστόσο είναι πιθανό -όπως παραδέχονται και στην ομάδα- το θέμα της απόκτησης κάποιου "κοντού" παίκτη να "τελειώσει" αυτή την εβδομάδα. Παραμένει μια -ιδιαίτερα- πιθανή λύση ο Ντάριλ Μπράιαντ έστω κι αν αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 Ιταλίας και δεν έχει πλούσιο βιογραφικό, ωστόσο εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.

Στο μεταξύ από το στρατόπεδο του Γιώργου Δέδα "βγαίνει" ένα κλίμα πως λογικά δεν θα προχωρήσει το θέμα της παραμονής του, διαθέσιμος είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος (ήταν χαμηλός ο μέσος όρος πόντων του στην Κηφισιά καθώς είχε 3,4 πόντους ανά ματς) αλλά στον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάτι "χειροπιαστό" γι' αυτόν για το αν "τρέξει" το ζήτημά του ενώ ούτε υπάρχει κάποιο σχόλιο-επιβεβαίωση στις τάξεις της ομάδας για τις περιπτώσεις των Σταμάτη και Γεωργάκη (από την πλευρά του Ελληνα σέντερ προκύπτει πως είχε γίνει μια επαφή με ΠΑΟΚ αλλά η κουβέντα ήταν πολύ επιφανειακή) σχετικά με την πιθανότητα να ασχοληθεί μαζί τους ο "Δικέφαλος" για να έχει μεγαλύτερο βάθος στο ροτέισον. Στον ΠΑΟΚ λέγεται πως ξεκάθαρη προτεραιότητα είναι η απόκτηση του τελευταίου ξένου και μετά θα απασχολήσουν οι Ελληνες παίκτες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ