ΠΑΟΚ

Οι μαθητές και η τιμητική πλακέτα στον Μπάνε

Οι μαθητές και η τιμητική πλακέτα στον Μπάνε

Μαθητές βρέθηκαν στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και οι επιτελείς του ειδικού σχολείου παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Επιστροφή στην... δουλειά για τους παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα το πρόγραμμα της ομάδας παρακολούθησαν οι μαθητές του ειδικού σχολείου οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ, βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους παίκτες και πήραν αυτόγραφα. Θα είναι μάλιστα στο επόμενο εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ (αυτό με την Ζενίτ) ενώ οι επιτελείς του ειδικού σχολείου παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς ευχαριστώντας τον για την φιλοξενία.

" Ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τους καλαθοσφαιριστές και τους παράγοντες της ομάδας, για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία κατά την επίσκεψη του σχολείου μας, στο χώρο προπόνησης και άθληση των παικτών. Η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία προσέφερε στους μαθητές μας μοναδικές στιγμές που σίγουρα θα τις κρατήσουν στις καρδιές τους ζωγραφισμένες με ένα ζεστό χαμόγελο", ανέφεραν.

Οι μαθητές και η τιμητική πλακέτα στον Μπάνε
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ