ΠΑΟΚ

Οι λεπτομέρειες της συνάντησης του Champions League

Οι λεπτομέρειες της συνάντησης του Champions League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τι έγινε στην πεντάωρη συνάντηση των ομάδων του Champions League και ποιες είναι οι αποφάσεις που πάρθηκαν εν όψει της έναρξης της διοργάνωσης.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η πεντάωρη συνάντηση των εκπροσώπων των 40 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο φετινό Champions League της FIBA. Συζητήθηκαν τα θέματα της προώθησης της διοργάνωσης μέσω των ΜΜΕ, οι τηλεοπτικές παραγωγές, η διοργάνωση των αναμετρήσεων και πολλά ακόμη μικρότερα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των συλλόγων.

" Δεν είναι η αρχή μιας ακόμη διοργάνωσης, αλλά η αρχή μιας νέας διοργάνωσης και μιας νέας εποχής, μια στιγμή ιστορική για το μπάσκετ και τις ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League" είπε ο Chairman Μάρκους Στούντερ, πριν ο Πατρίκ Κομνηνός κάνει την κεντρική παρουσίαση και συζητηθούν οι λεπτομέρειες των οργανωτικών θεμάτων.

Μερικά από τα πιο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

- Η μεγάλη αλλαγή και η βασική προτεραιότητα που είναι η τηλεοπτική παραγωγή. Ζητήθηκαν minimum οκτώ κάμερες σε κάθε ματς της κανονικής περιόδου και 11 στους αγώνες των playoffs.

- Η σημασία της προώθησης μέσω των highlights και των social media των ομάδων.

- Ένα ματς θα ξεχωρίζει κάθε εβδομάδα, ως ο "αγώνας της εβδομάδας".

- Θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους να βλέπουν τους αγώνες με χαμηλό κόστος εισιτηρίου.

- Το Final Four θα γίνει στην έδρα μίας από τις τέσσερις φιναλίστ. Η πρώτη διερεύνηση για γίνει όταν η διοργάνωση φτάσει στην φάση των 16.

- Η διορία για την δήλωση των παικτών, είναι την Παρασκευή.

- Από την επόμενη σεζόν, το Champions League θα διοργανωθεί με 32 ομάδες, όσες προέβλεπε και το αρχικό σχέδιο της FIBA.

- Ζητήθηκε instant replay σε όλους τους αγώνες.

Στο meeting της Γενεύης ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Τύπου, Παναγιώτη Χορόζογλου. Εκπρόσωπο είχε και η ΑΕΚ, ενώ ο Κλάουντιο Κολντεμπέλα και ο Τζούρο Όστοϊτς, πρώην παίκτες της ομάδας, έδωσαν επίσης το παρών.

Τέλος, ο Μιλιένοβιτς δεν έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Λίνος Χρυσικόπουλος θα απουσιάσει από το αυριανό πρόγραμμα, καθώς θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να απολυθεί από τον Ελληνικό Στρατό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ