ΠΑΟΚ

Οι ημερομηνίες των φιλικών του ΠΑΟΚ

Οι ημερομηνίες των φιλικών του ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πότε θα γίνουν τα φιλικά του "Δκεφάλου" εν όψει της σεζόν 2016-17

Εγινε γνωστό από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ το πρόγραμμα των φιλικών του "Δικεφάλου". Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ: " Στις 17 Αυγούστου και με την πρώτη συγκέντρωση του νέου ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, θα ξεκινήσει η προετοιμασίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Οι πρώτες τρεις ημέρες (17-19/8) της προετοιμασίας θα αφιερωθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων.

Από τις 22/8 η ομάδα θα μπει σε πρόγραμμα διπλού προγράμματος και σε συνδυασμό ασκήσεων φυσικής κατάστασης και προπονήσεων μπάσκετ.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που έχουν οριστικοποιηθεί είναι:

5/9: ΠΑΟΚ – ΜΖΤ (PAOK Sports Arena - κεκλεισμένων των θυρών)

9/9: ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (PAOK Sports Arena – στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ)

14/9: ΠΑΟΚ – Γκαζιαντέπ (PAOK Sports Arena)

17/9: ΠΑΟΚ – Ουσάκ (PAOK Sports Arena)

18/9: ΠΑΟΚ – Προμηθέας Πατρών (PAOK Sports Arena – Μαυροσκούφεια)

24-25/9: Τουρνουά Ρεθύμνου με την συμμετοχή: ΠΑΟΚ, Ρεθύμνου, Κολοσσού Ρόδου, Απόλλωνα Πατρών.

Οι αφίξεις των νέων παικτών

Από την επόμενη Τρίτη (16/8) ξεκινούν οι αφίξεις των νέων καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας.

Το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Nenad Miljenovic, το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Jordan Sibert και λίγο μετά τα μεσάνυχτα (16 προς 17/8) ο Zanis Peiners. Το απόγευμα της 16ης Αυγούστου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη (οδικώς από Αθήνα) και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (17/8) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Brandon Taylor, ενώ το βράδυ της επόμενης μέρας (18/8) αναμένεται ο Truck Bryant. Τις αφίξεις θα ολοκληρώσει ο Keith Clanton που θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Αυγούστου. Στις 17 Αυγούστου και με την πρώτη συγκέντρωση του νέου ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, θα ξεκινήσει η προετοιμασίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Οι πρώτες τρεις ημέρες (17-19/8) της προετοιμασίας θα αφιερωθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ