ΠΑΟΚ

Οι επιστροφές, ο Χαριτόπουλος και ο τελικός

Οι επιστροφές, ο Χαριτόπουλος και ο τελικός

Στο σημερινό (04/03) πρόγραμμα συμμετείχαν οι Μαργαρίτης και Τσόχλας ενώ ο Δημήτρης Χαριτόπουλος καυτηρίασε το γεγονός πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Απόλλωνα Τσόχλα. Οι δύο παίκτες συμμετείχαν στο σημερινό (04/03) πρόγραμμα κι έτσι ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες του κατά την προετοιμασία του εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό.

Ο Μαργαρίτης (είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν έπαιξε κόντρα στον Πανιώνιο) ακολούθησε ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος σήμερα και αύριο θα ανεβάσει ρυθμούς ενώ θυμίζουμε πως ο Τσόχλας είχε πρόβλημα στα πλευρά και δεν προπονήθηκε την Τρίτη.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης που έχει ήδη συμπληρώσει τρεις μήνες από τον τραυματισμό του, αλλά και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ακολουθεί εξειδικευμένο ασκησιολόγιο καθημερινά και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ ο Κώστας Κακαρούδης ξεκίνησε κι αυτός ασκήσεις εκγύμνασης στο γυμναστήριο.

Χαριτόπουλος: "Καλύτερα χαρίστε το..."

Δεν φαίνεται να βρήκε σύμφωνο τον Δημήτρη Χαριτόπουλο το ότι ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Πατρών θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα με αναφορά του στο twitter, καυτηρίασε το συγκεκριμένο γεγονός. Συγκεκριμένα έγραψε: "Ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά αλλού γήπεδα. Καλύτερα χαρίστε το... Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία... Τι χαζοί που κάνουν Final4 και Final8. Εμάς έπρεπε να αντιγράψουν".

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, που βρίσκεται στο Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους, στο περιθώριο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π,.Ε. Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ